Agenda del 13 al 17 de març

La protecció de dades dels usuaris en l'entorn digital serà tema protagonista en una setmana on se celebra el dia del consumidor

Els consumidors, protegits quan operen online
Els consumidors, protegits quan operen online

Dilluns 13


Els reptes de la Ciberseguretat a Catalunya 2017
Lloc: Barcelona
Hora: 19:00
L'acte serà presentat pel Sr. Joan Majó, President del Cercle per al Coneixement. Entre els ponents hi haurà el Director de l'Observatori de Ciberseguretat 2016 de l'IDES, Ramon Palacio i el Director General del CESICAT de la Generalitat de Catalunya, Xavier Gatius.
Més detalls

 

 

Dimarts 14


Desing Thinking
Lloc: Fundació TecnoCampus, Mataró
Hora: 9:00
En la sessió es descobrirà el valor de la innovació centrada en les persones i la metodologia per enfrontar-se de manera creativa i innovadora a qualsevol tipus de problema de negoci.
Més detalls

Línies estratègiques del desenvolupament econòmic
Lloc: Hotel Porta Fira Santos, L'Hospitalet de Llobregat
Hora: 9:30
El vicepresident segon i president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, exposarà als empresaris i directius assistents quines són les línies estratègiques de la Diputació pel que fa a desenvolupament econòmic, què s'està fent i què es pensa fer per fomentar l'activitat econòmica, l'ocupació i la creació d'empreses.
Més detalls

El cas del Banc dels Aliments
Lloc: Palau Macaya, Barcelona
Hora: 18:30
CTecno organitza un acte sota el títol Transformació digital de les entitats socials: el cas del Banc dels Aliments. En l'esdeveniment es presentarà el procés de transformació digital de l'entitat social del Banc dels Aliments, a càrrec del director de la Fundació Banc dels Aliments, Lluís Fatjó-Vilas. 
Més detalls

El diàleg com a eina de gestió
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 19.30
De la nostra capacitat de diàleg en depenen la nostra competitivitat i la nostra capacitat d'innovar. Aquesta sessió ens introduirà en la pràctica del diàleg com a eina de gestió.
Més detalls

Impacte i oportunitats de les tecnologies digitals en les indústries culturals
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 19.30
La digitalització s'està introduint a tots els sectors, entre ells el cultural. En aquest acte, volem conèixer l'impacte de l'ús de les tecnologies digitals en la creació de nous models de negoci i en la reinvenció dels models existents.
Més detalls

 

 

Dimecres 15


Esmorzar de finançament
Lloc: Sala d'Actes, d'Acció, Barcelona
Hora: 8:30
Acció organitza un esmorzar per parlar del finançament en startups. El protagonista de la trobada és el soci de VenturCap, Victoriano Peralta, el qual compartirà amb els assistents la seva dilatada experiència, coneixement operatiu i visió a llarg termini sobre la inversió en startups.
Més detalls

Connectant empreses inspiradores amb capital
Lloc: Casa Llotja de Mar, Barcelona
Hora: 9:30
Trobada per donar accés a les pimes els instruments de finançament a llarg termini per poder així ajudar-les en els seu creixement i creació de nous llocs de treball.
Més detalls

Esmorzar amb el president de Ferrmed
Lloc: 9:30
Hora: Centre Àgora, Vilafranca del Penedès
El president de Ferrmed, Joan Amorós, parlarà de la situació actual del Corredor Mediterrani, el gran eix ferroviari que ha d'unir el sud amb el nord d'Europa.
Més detalls

Showroom de Finançament
Lloc: Delegació Acció, Girona
Hora: 10:00
La trobada la protagonitzen sis experts en finançament els quals explicaran els instruments i els tipus de finançament que més s'adeqüin als projectes de les empreses que hi participin.
Més detalls

Esmorzars amb Inbound Marketing
Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 10:00
Primer Esmorzars amb Inbound Marketing. Entre els ponents hi haurà el fundador i CEO de SocialMood, Lucas García, el qual revelarà com fer continguts digitals en un món saturat d'informació, per l'estratègia de Inbound Marketing.
Més detalls

Tenir web i Facebook no significa ser digital
Lloc: Pimec Girona
Hora: 11:00
Pimec organitza una jornada a càrrec del professor, conferenciant i expert en estratègies de negoci digital, Jepi Albertí, el qual exposarà els conceptes clau que tota empresa ha de seguir per treure profit dels canals digitals a través de diferents estratègies i de diversos casos d'èxit.
Més detalls

Principi del dispositiu i protecció dels consumidors
Lloc: Saló de Graus, campus Barcelona
Hora: 13:30
La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) organitza una conferència a càrrec del president de la secció 15 de l'Audiència Provincial de Barcelona, Juan Garnica.
Més detalls

La revolució en els telèfons mòbils
Hora: 18:00
Lloc: IQS , Barcelona
IQS Tech Factory organitza una nova Tech Experience. La ponència és a càrrec del CEO i cofundador de Fractus -l'empresa que va revolucionar la industria dels telèfons mòbils i que va inventar les primeres antenes integrades dins dels smartphones-, Rubén Bonet.
Més detalls

El marge en el centre de l'empresa
Lloc: Edifici CINC, Barcelona
Hora: 18:30
Conferència a càrrec del consultor, formador i divulgador expert en la gestió integrada del marge, Francisco M. López. S'explicarà un sistema de gestió empresarial basat en la millora constant de processos i la seva rendibilitat.
Més detalls

Startup Grind amb Guillaume Princen
Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 18:30
La pròxima edició del Startup Grind, la comunitat impulsada per Google for Entrepreneurs, comptarà amb Guillaume Princen director del sud est d'Europa d'Stripe, una empresa que es dedica a ajudar als negocis a acceptar diferents tipus de pagament a través del web i d'aplicacions mòbils.
Més detalls

Nit de CataloniaBio
Lloc: Museu Marítim de Barcelona 
Hora: 20:00
L'associació d'empreses CataloniaBio organitza un sopar-networking que preveu reunir més de 250 emprenedors, investigadors i professionals de l'àmbit de les ciències de la salut i la vida a Catalunya amb l'objectiu de fomentar les relacions i la cooperació empresarial i científica.
Més detalls 

 

 

Dijous 16


Idees x Business
Lloc: Edifici Tecnoparc, Reus
Hora: 9:30
La Universitat Oberta de Catalunya organitza la quarta edició d'Idees x Business, una jornada en la que s'abordarà el Big Data, el registre i l'anàlisi de dades que se generen en l'entorn.
Més detalls

Tendències tecnològiques
Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 9:30
Jornada de conferències a càrrec del CEO a Mobile World Capital Barcelona, Aleix Valls i del president de RocaSalvatella, Genís Roca, entre d'altres.
Més detalls

Reinventant el comerç: casos d'èxit
Lloc: Can Pasqual, Esparreguera
Hora: 15:00
Sessió amb l'objectiu de donar a conèixer la visió, l'estratègia i la filosofia de nous models de gestió i promoció dins del sector del comerç.
Més detalls

Fer de Catalunya un dels millors països del món
Lloc: Restaurant La Fàbrica de Món Sant Benet, Sant Fruitós de Bages
Hora: 19:15
Ponència a càrrec de l'enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i president de FemCAT, Ramon Carbonell i el vicepresident i tresorer de FemCAT, Cristian Rovira.
Més detalls

 

 

Divendres 17


Relgament de protecció de dades
Lloc: Miliners, Barcelona
Hora: 9:15
La Cambra de Comerç Britànica a Espanya organitza una jornada per donar a conèixer el nou reglament de protecció de dades.
Més detalls

Crear una startup en dos dies
Lloc: Canàdrom Barcelona
Hora: 10:00
Nuclio Venture Builder és una incubadora que organitza la segona edició del Nuclio Weekend, un esdeveniment on la Venture Builder reuneix als emprenedors, prèviament seleccionats, amb les seves idees de negoci per, posteriorment, cofundar les startups amb els perfils més vàlids.
Més detalls

Cara a cara: Bokoko i Habbaba
Lloc: Museu Agbar de les Aigües, Barcelona
Hora: 13:30
Nou Cornellà Creació Fòrum amb un cara a cara entre la directora executiva de la Cambra de Comerç d'Espanya-Estats Units a Nova York (2005-2012), Bisila Bokoko i el membre de la delegació territorial Institut Espanyol de Comerç Exterior, Aktham Habbaba.
Més detalls

El punt de trobada entre les startups i els inversors en tecnologia
Lloc: 11:00
Hora: DoubleTree by Hilton Hotel, Terrassa
Egi Group organitza una sessió per acostar les startups ecommerce amb el món dels inversors tecnològic en un format molt innovador i desenfadat.
Més detalls

 
A la secció Agenda trobareu aquests i altres actes i activitats de la setmana. 

Avui et destaquem
Comentaris