Agenda del 15 al 19 de maig

La pròxima setmana l'activitat gira entorn el Dia Internacional d'Internet i de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació

La presència de les tecnologies de la informació i la comunicació cada vegada és més forta
La presència de les tecnologies de la informació i la comunicació cada vegada és més forta

Dilluns 15


Eureka Innovation Week 2017
Lloc: CCIB, Barcelona
Hora: 10:00
Esdeveniment per compartir i discutir experiències en les tecnologies smart, com el clean tech, la societat digital, la bioeconomia o l'e-health, entre d'altres.
Més detalls


Nou model de governança de l'esport català

Lloc: Sebap, Barcelona
Hora: 19:00
La Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País amb la col·laboració de La Vanguardia, organitzen un debat que han titulat Nou model de governança de l'esport català. La ponència està a càrrec del secretari general de l'esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras.
Més detalls

 

 

 

Dimarts 16


Com exportar amb èxit?
Lloc: UPM, Barcelona
Hora: 10:30
El Cecot organitza una jornada amb l'objectiu d'oferir eines que permetin l'èxit de les vendes a escala internacional.
Més detalls


De la felicitat al compromís
Lloc: Eae Business School, Barcelona
Hora: 19:00
Conferència per presentar el llibre Desde la felicidad hacia el compromiso del professor de comportament humà a Eae, Santiago Ávila.
Més detalls

 

 

 

Dimecres 17


El full de ruta del Consell d'Administració
Lloc: Acció, Barcelona
Hora: 9:00
Esmorzar de finançament amb el professor d'iniciativa emprenedora de l'Iese Business School, Joan Roure, el qual parlarà de la gestió dels Consells d'Administració, òrgans de govern de les empreses que han de ser elements de competitivitat.
Més detalls


Barcelona Restaurants Sostenibles

Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 9:00
Jornada Barcelona Restaurants Sostenibles amb l'objectiu de posar sobre la taula mesures de sostenibilitat en els establiments, de manera que redundin en beneficis urbans i de les pròpies empreses.
Més detalls


Informe de la Dimensió Empresarial com a Factor de la Competitivitat

Lloc: 9:15
Hora: Foment del Treball, Barcelona
Jornada en què es presentarà l'informe de la Dimensió Empresarial com a Factor de la Competitivitat, un estudi detallat en el qual es constata la importància que el creixement empresarial té per a l'evolució socio econòmica del país.
Més detalls


Big Data for big impact

Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 10:00
Taula rodona sobre el Big Data amb l'objectiu d'analitzar com convertir dades imperfectes, complexes i no estructurades en informació útil.
Més detalls


Innovació en el sector agroalimentari

Lloc: Acció, Barcelona
Hora: 11:00
Sessió per presentar les 20 estratègies per al sector agroalimentari en economia circular, les tendències d'innovació i la viabilitat de diferents actuacions en economia circular, així com els instruments de suport als projectes d'aquest àmbit.
Més detalls


L'oportunitat de crear valor en una operació bancària

Lloc: Hotel Mandarín Oriental, Barcelona
Hora: 13:30
Esdeveniment amb el director general i CFO del Banc Sabadell i també membre del consell d'administració de TSB, Tomás Varela. En l'acte es tractaran temes com la importància dels serveis digitals i tecnològics per una expansió internacional.
Més detalls


Comunicació interna. Reptes de futur

Lloc: Sala Laporte, Barcelona
Hora: 18:00
Debat col·loqui sobre comunicació interna i els reptes que afronta en les empreses i les institucions. Entre els ponents s'hi troba la directora de comunicació interna de l'Ajuntament de Barcelona, Maria Rodríguez, el director de comunicació interna de TMB, Albert Piqué
Més detalls

 

 

 

Dijous 18


Esmorzar amb Luca de Meo
Lloc: Gallery Hotel, Barcelona
Hora: 8:45
Esmorzar amb el president del comitè executiu de Seat, Luca de Meo, professional amb més de 25 anys d'experiència en el sector de l'automòbil.
Més detalls


La revolució del retail

Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 9:00
Conferència Retail Revolution amb l'objectiu de donar a conèixer les últimes tendències, l'experiència de retailers de primer nivell i l'impuls de les startups.
Més detalls


Accelera el creixement

Lloc: Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Vilafranca del Penedès
Hora: 9:30
Sisena edició del programa de suport a les empreses que estan interessades a identificar els factors d'èxit de la seva activitat i a estructurar un full de ruta per tal de desenvolupar alguna de les àrees claus com la comercialització, l'equip directiu, la internacionalització o la innovació.
Més detalls 


VI Jornada d'Automoció de Barcelona

Lloc: Recinte Firal de Montjuïc, Barcelona
Hora: 10:00
Acte en què s'abordaran temes com el posicionament dels concessionaris respecte a mesures restrictives de la mobilitat privada o l'evolució de l'envillement del parc automobilístic i el seu impacte en la mobilitat present i futura, entre d'altres qüestions.
Més detalls


Converses amb headhunters

Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 19:00
Sessió en la qual es debatrà sobre el futur del mercat laboral, la relació amb els headhunters i les diferents oportunitats per als professionals sènior, entre d'altres qüestions.
Més detalls


Barcelona, ciutat del coneixement

Lloc: Sebap, Barcelona
Hora: 19:00
Acte en què es debatrà la situació actual en l'àmbit del coneixement, la cultura i la creativitat de la capital catalana a càrrec del divulgador i expert en museologia, Jorge Wagensberg, del tinent d'alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona (2011-2015), Jaume Ciurana i de la directora general de la Fundació Catalunya - La Pedrera, Marta Lacambra.
Més detalls


Positivisme i humor en els equips de treball

Lloc: Pimec Girona
Hora: 19:00
Jornada per fomentar l'humor i el positivisme en els equips de treball. Aquesta sessió informativa ajudarà a conèixer, integrar i aplicar els recursos presents en el potencial de cada persona.
Més detalls


CEO Talk amb Ventura Barba

Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 19:00
Xerrada amb l'organitzador del Sónar D, Ventura Barba, amb l'objectiu que parli sobre la seva llarga trajectòria i la seva experiència en donar visibilitat a la creativitat, tecnologia, innovació i negoci.
Més detalls

 

Divendres 19


E-commerce delivery
Lloc: Restaurant VIP, Barcelona
Hora: 8:30
En l'acte es debatran els reptes, les oportunitats i les tendències principals en les operacions del comerç electrònic, fent especial atenció als processos de prestació (delivery) al client, des de la doble perspectiva dels retailers de primera línia i els proveïdors del servei.
Més detalls

Gestió i impuls de les infraestructures de telecomunicacions a Catalunya
Lloc: CTESC, Barcelona
Hora: 12:30
Presentació de l'informe titulat Gestió i impuls de les infraestructures de telecomunicacions a Catalunya el qual analitza el grau de cobertura de la banda ampla i telefonia mòbil als principals nuclis de població i especialment als polígons industrials.
Més detalls

 


A la secció Agenda trobareu aquests i altres actes i activitats de la setmana. 

Avui et destaquem
Comentaris