Agenda del 2 al 5 de maig

Segueix molt present l'aplicació de la tecnologia en sectors com el comercial, l'indústrial i l'automobilísitc amb l'objectiu d'obtenir major rendibilitat

La tecnologia, element d'innovació en els sectors industrials
La tecnologia, element d'innovació en els sectors industrials

Dimarts 2


Claus per Bioemprendre
Lloc:  Centre Esther Koplowitz, Barcelona
Hora: 18:30
La Fundació Bosch i Gimpera organitza la setena edició del curs amb l'objectiu de compartir les experiències de bioemprenedors catalans amb llicenciats i investigadors en ciències de la vida i biomedicina, per tal que aquest intercanvi sigui font de motivació per a noves iniciatives.
Més detalls


First Tuesday amb Luis Martín Cabiedes

Lloc: Fàbrica de Moritz, Barcelona
Hora: 19:00
Es tracta d'un acte en què el protagonista és un inversor en startups com BlaBlaCar o Kantox, Luis Martín Cabiedes. 
Més detalls


Les causes de l'efectivitat empresarial

Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 8:30
L'edició d'enguany de l'Esade Research Day, un esdeveniment de caràcter anual dedicat a posar en valor la investigació en l'entorn empresarial, se centrarà en la gestió del talent i l'estudi de les organitzacions d'alt rendiment i gran impacte.
Més detalls
 

 

Dimecres 3


El cotxe connectat: tecnologia, sostenibilitat i mobilitat
Lloc: Edifici MediaTIC, Barcelona
Hora: 9:00
El CTecno organitza un esmorzar networking amb la col·laboració de Barcelona Activa i tractarà sobre la digitalització i les tendències del sector de l'automòbil. En la taula rodona hi participaran el telemàtic applications and ITS projects a Fundació RACC, Guillem Bernatallada, el senior project manager a Opentrends, Marc Nogué, i la responsable dels proejctes serie del cotxe connectat de Seat, Anna Martínez.
Més detalls


Collserola, infraestrucutra natural metropolitana

Lloc: Espai Baronda, Esplugues de Llobregat
Hora: 9:00
El Fòrum Empresarial del Llobregat i Barcelona Content Factory organitzen la setena taula debat per parlar sobre el paper de les infraestructures al desenvolupament econòmic del Baix Llobregat i l'Hospitalet.
Més detalls


Indústria 4.0: El futur de la fabricació

Lloc: Iese, Barcelona
Hora: 9:00
Iese organitza una sessió per donar a conèixer les oportunitats i barreres d'aquest nou moviment i analitzar l'impacte que pot tenir en els negocis.
Més detalls


El futur dels eixos comercials

Lloc: Iese, Barcelona
Hora: 9:00
En l'acte s'abordaran els reptes que ha d'afrontar l'economia urbana i la implantació de models de governança que permetin l'autogestió de les zones comercials de les ciutats amb l'objectiu de fer-les més competitives, accessibles i atractives.
Més detalls


Workplace col·laboratiu

Lloc: Valkiria Hub Space, Barcelona
Hora: 9:30
The Innohub Valkiria organitza un esdeveniment on els protagonistes seran el consultor i desenvolupador d'organitzacions, Eric Lynn. I l'especialista en tecnologies de la informació en el sector industrial, Miguel Cañas. En la jornada es tractarà com es poden establir aliances i es posarà el focus en com aconseguir fidelització i col·laboració.
Més detalls


Els reptes per a la innovació

Lloc: Esadecreapolis, Sant Cugat del Vallès
Hora: 10:00
Esadecreapolis organitza una jornada per analitzar com els reptes amb agents externs es converteixen en una eina d'innovació, un mètode per obtenir inspiració o oportunitats en el mercat amb les quals col·laborar. Entre els ponents s'hi troba el director d'innovació de Celsa Group, Ignasi Salvador.
Més detalls


Presentació de l'Índex ADEPG i FEPG de Competititvitat Econòmica
Lloc: Foment del Treball Nacional, Barcelona
Hora: 12:00
L'Associació d'Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès organitzen un acte per presentar l'Index ADEPG i FEPG de Competitivitat Econòmica 2017 a càrrec d'un representant de la consultoria Actívia Prospect, David Moreno.
Més detalls


Treballar amb persones difícils

Lloc: Esadecreapolis, Sant Cugat del Vallès
Hora: 15:30
Workshop a càrrec de l'escriptora, assessora, conferenciant i coach, Pilar Gómez-Acebo, en el marc del Women 360º Congress. L'acte està titulat Entrenament per a resistir l'adversitat i les diferencies generacioanals. Treballar amb persones difícils.
Més detalls


Generació 'millennials'

Lloc: Blanquerna, Barcelona
Hora: 18:00
L'assessor de comunicació i consultor polític, Antoni Gutiérrez-Rubí, realitza una xerrada titulada la generació millennial dins del Màster Universitari en Comunicació Política i Social.
Més detalls


Els primers 100 dies de Trump

Lloc: Esadeforum, Barcelona
Hora: 18:30
Jornada per analitzar els primers 100 dies de Donald Trump com a president als Estats Units. La sessió vol tractar la qüestió des d'una triple perspectiva, econòmica, geopolítica i de lideratge, tres àmbits que marquen la presidència de Trump. Entre els ponents s'hi troba el professor de departmanet d'Economia, Finances i Comptabilitat d'Esade, Xavier Mena i el director de la Càtedra Lideratges i Governança Democràtica d'Esade, Àngel Castiñeira, entre d'altres.
Més detalls


Gestionar la marca personal i digital per atraure opotunitats de negoci

Lloc: Eada, Barcelona 
Hora: 19:00
Conferència a càrrec de la consultora, formadora i conferenciant en treball 2.0, Marca Personal, Xarxes Socials i embaixadora de beBee, Cèlia Hil. L'objectiu de la sessió és conèixer els conceptes de marca personal i marca digital i com gestionar la pròpia marca perquè se'ns reconegui com a professionals de referència.
Més detalls

 

 

Dijous 4


Innovar en una cooperativa
Lloc: Delegació Acció, Terres de l'Ebre
Hora: 9:45 
Esmorzar d'innovació per conèixer el cas d'èxit d'Unió Corporació Alimentària, una cooperativa de segon grau dedicada a la fruita seca, vi i oli ubicada a Reus.
Més detalls


Com inverteixen els inversors privats?

Lloc: Parc Científic UdG, Girona
Hora: 10:00
Acció organitza un esmorzar de finançament per a presentar l'experiència de GoodGut, una empresa que explicarà què ha après, quins són els factors clau i les bones pràctiques en la negociació, la gestió i el seguiment de les inversions amb inversors privats.
Més detalls


La innovació en la indústria

Lloc: La Farga de l'Hospitalet, L'Hospitalet de Llobregat
Hora: 10:30
Innova Barcelona celebra la segona edició del Saló Internacional de la innovació. La jornada estarà dedicada a la innovació en la indústria i en els processos industrials.
Més detalls


Maternitat i trajectòria professional

Lloc: Asociación de la Prensa de Madrid, Madrid
Hora: 11:00
Presentació de l'estudi Maternitat i trajectòria professional a càrrec de la directora del Centre d'Investigació I-WIL Iese, Nuria Chinchilla, i de la lecturer d'Iese, Esther Jimenez. Ambdues donaran a conèixer els principals resultats i conclusions de l'estudi.
Més detalls


Dinar d'emprenedors amb Santiago Sabatés

Lloc: Eurostars Grand Marina, Barcelona
Hora: 14:00
L'entitat de Joves Empresaris de Catalunya (Aijec) organitza un dinar on el protagonista serà Santiago Sabatés, fundador d'Eurofragances, una empresa familiar de disseny i innovació de fragàncies amb seu a Sant Cugat del Vallès i amb presència comercial a una desena de països diferents.
Més detalls


Shopping experience

Lloc: Citilab, Cornellà de Llobregat
Hora: 14:45
Pimec Joves Baix Llobregat-L'Hospitalet organitza una jornada dirigida a joves empresaris, comerços, entitats, gremis de comerciants i associacions de botiguers amb l'objectiu de conèixer les noves eines de comunicació B2C (Business-to-Consumer) que fan que l'experiència del consumidor sigui més satisfactòria.
Més detalls


Innovació disrtuptiva: casos d'èxit

Lloc: CTecno, Barcelona
Hora: 18:15
Conferència a càrrec de l'especialista en innovació disruptiva per a la creació de noves empreses, Juan Pablo Vazquez Sampere. La ponència es titula Innovació disruptiva: casos d'èxit i en la qual es presentaran els tres tipus d'innovació disruptiva que una nova empresa pot utilitzar mitjançant casos reals i amb diversos exemples addicionals.
Més detalls


Impacte econòmic, social i polític del dopatge en l'esport

Lloc: Col·legi d'Economistes de Catalunya, Barcelona
Hora: 18:30
Acte presentat pel president de la Comissió d'Economia i Finances de l'Esport del CEC i president de la Cambra de Mediació del Tribunal d'Arbitratge Esportiu de Catalunya, José María Gay de Liébana.
Més detalls


Els empresaris volem saber

Lloc: Auditori de Girona
Hora: 19:00
Diàleg entre representants d'organitzacions empresarials i experts professionals de diferents àmbits, per analitzar els reptes i les oportunitats de futur de l'economia i empresa catalanes.
Més detalls


Sopar Pimec amb Germán Cid

Lloc: Hotel Zenit, Lleida
Hora: 21:00
Jornada afterwork adreçada a joves empresaris i empresàries del territori amb l'objectiu d'incrementar la seva xarxa de contactes professionals i de generar noves sinergies. En aquesta ocasió, el convidat és el propietari de Casa Viva, Germán Cid.
Més detalls

 

 

Divendres 5


IV Jornada Internacional de Finances cooperatives
Lloc: Auditori del Parc Tecnològic, Barcelona
Hora: 9:00
Punt de trobada de l'ecosistema financer cooperatiu, en el procés de captació de capital i recursos financers de projectes que parteixen de les empreses de l'economia social i cooperativa de Catalunya.
Més detalls


Imposició energètica i fiscalitat mediambiental

Lloc: Col·legi d'Economistes de Catalunya, Barcelona
Hora: 9:30
La Comissió de Fiscalistes del Col·legi d'Economistes de Catalunya organitza una jornada per debatre qüestions sobre la fiscalitat mediambiental. Entre els ponents s'hi troba el director del Banc Medialanum, Valter Randacció, o l'economista i president de la Fundació Senergia, Eduardo Espejo Iglesias.
Més detalls


Fòrum d'inversió Innova 2017

Lloc: La Farga de l'Hospitalet, l'Hospitalet de Llobregat
Hora: 11:00
Innova Barcelona organitza un fòrum d'inversió adreçat a startups i emprenedors que necessiten finançar els seus projectes. La jornada comptarà amb la presència de Business Angels Network Catalunya (BANC), una institució especialitzada en posar en contacte a inversors privats i emprenedors que necessitin finançament.
Més detalls


Conferència amb Daniel Innerarity

Lloc: WTC Almeda Park, Cornellà de Llobregat
Hora: 13:30
Jornada on el convidat és el Director de l'Institut de Governança Democràtica, Daniel Innerarity. Durant l'acte es parlarà sobre política, sobre els polítics i com aquests es relacionen i interactuen amb la societat.
Més detalls

 

A la secció Agenda trobareu aquests i altres actes i activitats de la setmana. 

Avui et destaquem
Comentaris