Agenda del 20 al 24 de febrer

Barcelona escalfa motors pel Mobile World Congress amb la celebració de la Mobile Week, una jornada de cinc dies sobre tecnologia

La Mobile Week Barcelona monopolitza l'activitat de la setmana
La Mobile Week Barcelona monopolitza l'activitat de la setmana

Dilluns 20


Fiscalitat europea i mercat únic
Lloc: Col·legi d'Economistes de Catalunya, Barcelona
Hora: 9.30
L'informe analitza quin ha estat el procés d'harmonització fiscal en l'àmbit de la Unió Europea i extreu propostes per garantir un correcte funcionament del mercat únic.
Més detalls

Mobile Week Barcelona
Lloc: Barcelona
Hora: 13.00
Mobile World Capital Barcelona llança Mobile Week Barcelona, una nova iniciativa que proposa una reflexió oberta al voltant de la transformació digital i la tecnologia mòbil. La proposta tindrà lloc entre el 20 i el 26 de febrer amb activitats als 10 districtes de la ciutat de Barcelona i es desenvoluparà en més de 60 equipaments culturals i científics, espais d'innovació, centres d'investigació i universitats, entre d'altres.
Més detalls

La dimensió econòmica de les apostes esportives online i la integritat en l'esport

Lloc: Col·legi d'Economistes de Catalunya, Barcelona
Hora: 18.00
La a trobada comptarà amb les intervencions del director d'Integritat i Seguretat de "LaLiga", Alfredo Lorenzo, i del president de l'associació del Joc Online a Espanya "JDigital", Sacha Michaud.
Més detalls

Presentació de l'Observatori d'Economia Agroalimentària
Lloc: Cambra de Comerç de Girona, Girona
Hora: 19.00
L' observatori de l'Economia Agroalimentària vol apropar el món de l'agroalimentació al conjunt dels col·legiats i oferir una imatge amplia però sintètica d'un sector clau per a la nostra economia i per el nostre futur.
Més detalls

 

 

Dimarts 21


VIII Seminari de Tendències Capital Markets
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 8.45
Jornada on s'analitzaran les perspectives del sector immobiliari per aquest any i la consolidació del development al mercat espanyol.
Més detalls

Going Digital - La nova era industrial
Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 9.00
Al llarg de l'historia, els avançaments tecnològics han donat lloc a revolucions industrials que van canviar per complet el món de l'època. S'ha produït una revolució industrial a cada un dels 3 segles interiors. ¿Ha arribat ja el moment de la revolució que deu produir-se al segle XXI?
Més detalls

Gamification Day
Lloc: Valkiria Hub Space, Barcelona
Hora: 9.00
L'esdeveniment està dirigit a responsables de RRHH, màrqueting i innovació, així com als managers interessats a conèixer els beneficis que la gamificació pot aportar a l'empresa. Els beneficis de la gamificació són la involucració, la motivació, l'augment de la creativitat, la deshinibició, la facilitat d'aprenentatge o l'estimulació.
Més detalls

Conferència finances i dones, eines de gestió efectiva
Lloc: Pimec, Barcelona
Hora: 9.30
Acte amb Fran de la Torre, director de consultoria estratègica, finançament i innovació a Pimec; Argelia García, patrona de Fidem i CEO & Partner a External Financial Management, CFO enfocada en el creixement, autora, mentora, speaker i experta en gestió econòmica; Marta Pardos, assessora fiscal de persones físiques, i Gemma Voltas, sòcia de Fidem, assessora financera i cofundadora de "Mujeres, dinero y finanzas".
Més detalls

I avui, a quina hora seràs a casa?
Lloc: Palau Macaya, Barcelona
Hora: 9.30
Taula rodona sobre la temàtica sobre conciliació laboral i familiar. L'acte comptarà amb Eva Millet, periodista especialitzada en temes d'educació i estils de vida; Lluís Font, educador i president del Consell Escolar de Catalunya; Itziar Ruedas, advocada i responsable en matèria d'immigració i igualtat a Pimec; i Fabián Mohedano, treballòleg, diputat i promotor de la reforma horària
Més detalls

On invertir al 2017?
Lloc: Col·legi d'Economistes de Catalunya, Barcelona
Hora: 14.00
Dinar-col·loqui amb Ramon Alfonso, soci de GAR Investment Manager i GAR Investment Advisor EAFI.
Més detalls

Millora contínua i aportació de valor en la gestió de serveis
Lloc: CTecno, Barcelona
Hora: 18.00
Conferència de Walter Henríquez, associate trainer a Netmind i IT Services Director a Cuatrecasas, Gonçalves Pereira.
Més detalls

HardwareXchange
Lloc: Sala Núvol, Barcelona
Hora: 19.00
HardwareXchangeés una comunitat sense ànim de lucre i oberta que vol ser un punt de trobada per a professionals i estudiants del món del hardware.
Més detalls

 

 

Dimecres 22


30è Esmorzar sobre finançament per a la pime
Lloc: Borsa de Barcelona, Barcelona
Hora: 9.00
30è Mercat Financiapime. Més de 140 empreses s'han presentat als últims "MERCADOS" davant de més de 30 entitats financeres i han aconseguit finançar les necessitats tant de circulant com d'inversions.
Més detalls

El finançament autonòmic
Lloc: Col·legi d'Economistes de Catalunya, Barcelona
Hora: 12.00
Conferència a càrrec del col·legiat de Mèrit i catedràtic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra Guillem López-Casasnovas, qui farà un repàs de l'evolució del sistema de finançament autonòmic els últims anys, remarcarà les deficiències que presenta actualment i comentarà els detalls de la seva proposta d'un nou model basat en la capacitat fiscal de les autonomies.
Més detalls

 

 

Dijous 23


Claus per a la generació i millora d'equips d'alt rendiment
Lloc: Valkiria Hub Space, Barcelona
Hora: 8.30
Al 22@Update Breakfast del febrer s'exploraran noves eines i tecnologies per aconseguir organitzacions d'alt rendiment amb Francesca Gabetti, co-founder i CEO de TeamEQ, i Daniel Weiss, director de Stichting PRIME.
Més detalls

Economia col·laborativa: on són els límits?
Lloc: Toulouse Business School, Barcelona
Hora: 9.00
L'economia col·laborativa va eclosionar a causa de la crisi econòmica. En un període on la necessitat ho demanava, van aflorar les iniciatives que posaven en contacte els usuaris que tenien una demanda, amb els quals tenien una oferta, de forma fàcil i sense necessitat d'intermediaris.
Més detalls

RSE i recursos humans: implicació i gestió del talent
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 9.00
Quines són les accions prioritàries per a l'empresa en matèria d'RSE en l'àmbit dels recursos humans? Com han evolucionat aquestes prioritats a l'empresa? Es pot considerar un factor positiu per a l'atracció i la retenció de talent?
Més detalls

Lisboa: oportunitats d'inversió en el sector turístic i immobiliari
Lloc: Foment del Treball, Barcelona
Hora: 9.00
Sessió informativa sobre les oportunitats a Lisboa.
Més detalls

El rol de l''Innovation Manager'
Lloc: EsadeCreapolis, Sant Cugat del Vallès
Hora: 10.00
La sessió té com a objectiu compartir i facilitar consells i experiències a aquests càrrecs amb tal de gestionar millor els equips, conèixer les claus per vincular a tots els departaments i aconseguir el seu suport.
Més detalls

Intel·ligència Artificial i Ment Humana
Lloc: La Salle - URL, Barcelona
Hora: 13.00
Tindran autonomia absoluta les màquines i els robots? Com va a canviar el món la intel·ligència artificial? Podria una màquina – un cotxe, per exemple – prendre decisions que afecten vides? Podrà una màquina sentir o ser més intel·ligent que una ment humana? Arribarà la superintel·ligència artificial?
Més detalls

El repte de gestionar talent divers
Lloc: Bimbo, Barcelona
Hora: 16.00
En aquesta sessió Grupo Bimbo compartirà el projecte de CULTURA INCLUSIVA que ha engegat des de la direcció general de l'empresa i que forma part de les línies estratègiques de la companyia.
Més detalls

18è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2017
Lloc: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Hora: 17.00
En aquesta trobada, es poden presentar startups que es troben en la fase inicial de desenvolupament o equips amb projectes innovadors que tenen com a denominador comú l'orientació de healthcare.
Més detalls

El Vallès, motor productiu del Sud d'Europa
Lloc: Cecot, Terrassa
Hora: 18.00
En aquesta sessió es presentaran els eixos clau en infraestructures, mobilitat, polígons industrials, qualificació de les persones i competència per dinamitzar el territori que proposa FEM VALLÈS.
Més detalls

Quants NO pots suportar?
Lloc: CINC, Barcelona
Hora: 18.00
En aquesta conferència, compartirem amb vosaltres les estratègies per minimitzar l'impacte emocional i mental de la paraula NO, i com utilitzar-lo com ressort per a la motivació.
Més detalls

22a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica
Lloc: L'Auditori, Barcelona
Hora: 18.30
La Nit de les telecomunicacions i la informàtica és l'acte institucional pioner i de referència del sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la informació celebrat a Barcelona des de l'any 1995.
Més detalls

 

Divendres 24


Perfums a la xarxa
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 9.00
El perfum, un objecte cobejat del dret que ha sabut construir entorn seu una indústria potent i refinada, és víctima més que mai de l'assetjament dels amics de les coses dels altres
Més detalls

L'Empordà, processos cap a una destinació turística de qualitat

Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 9.30
Aula Internacional d'Innovació Turística amb Martí Sabrià, Director-Gerent del Grup Costa Brava Centre; Joan Manuel Sevillano, Gerent de la Fundació Gal·la-Salvador Dalí; i Josep Roca, Cap de sala El Celler de Can Roca.
Més detalls

Doing Good Doing Well
Lloc: Iese, Barcelona
Hora: 9.30
Conferència organitzada pels MBA's de Iese que convida a les empreses, startups i emprenedors socials perquè parlin de totes aquelles iniciatives que giren entorn de la responsabilitat social.
Més detalls

IV Congrés Nacional de Científics Emprenedors
Lloc: CosmoCaixa, Barcelona
Hora: 9.30
El IV Congrés Nacional de Científics Emprenedors representa un abans i un després en l'ecosistema emprenedor i innovador del nostre país. Pretén impulsar la creació d'empreses de base científica i tecnològica, visibilitzar la figura del científic emprenedor, crear sinergies entre els diferents agents del sector i inspirar a les noves generacions que construiran la societat del coneixement del futur.
Més detalls

Coaching i Empoderament
Lloc: Club Junior, Sant Cugat del Vallès
Hora: 13.30
Aquesta nova sessió de 'Dinar en femení' comptarà amb la coach Isabel Custodio com a encarregada de la ponència principal.
Més detalls

Cafè & CEO: el cas Uniplaces
Lloc: Eae, Barcelona
Hora: 15.30
El CEO de Uniplaces, Joaquín Mencía, és el convidat d'aquest nou Cafè & CEO. Compta amb més de 10 anys d'experiència en el sector tecnològic, tant com a emprenedor com a gestor, en companyies com Rocket Internet o Telefónica.
Més detalls

A la secció Agenda trobareu aquests i altres actes i activitats de la setmana. 

Avui et destaquem
Comentaris