Agenda del 20 al 24 de març

VIA Empresa inaugura el cicle de debats territorials amb l'objectiu de promoure conjuntament el teixit empresarial i industrial de Catalunya

La indústria 4.0 és un dels principals reptes del sector
La indústria 4.0 és un dels principals reptes del sector

Dilluns 20


Regulació en el mercat de telecomunicaicons
Lloc: IQS, Barcelona
Hora: 8:30
Diàleg entre el món acadèmic, el sector públic i el privat a càrrec del professor d'economia i de direcció financera, Xavier Vives.
Més detalls
 

Seguretat en l'entorn digital
Lloc: Majestic Hotel & Spa Barcelona, Barcelona
Hora: 16:00
Vuitena joranda de Tendències HTSI, que porta per títol Seguretat en l'Entorn Digital: Reptes per al Sector Turístic i Hoteler.
Més detalls

Una mirada a l'economia

Lloc: Sala d'actes de "La Caixa", Barcelona
Hora: 19:30
Debat entre el fundador i president d'Analistas Financieros Internacionales i catedràtic d'economia de l'empresa a la Universitat de Madrid, Emilio Ontiveros i el professor emèrit d'economia d'Iese i president del Center for International Finance, Juan José Toribio.
Més detalls

Política energètica i medioambiental de l'Administració Trump
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 19:30
Debat sobre com poden afectar les noves polítiques de Donald Trump en matèria energètica i mediambiental als Estats Units i a la resta de països. Mariano Marzo i Xavier Mena són els protagonistes de la sessió.
Més detalls 

 

 

Dimarts 21


ITworldEdu
Lloc: Palau de Congressos de Barcelona
Hora: 9:30
ITworldEdu és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu. Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda educativa i l'oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.
Més detalls


Com implicar els usuaris en el procés d'innovació

Lloc: Foment de Treball, Barcelona
Hora: 9:30
Sessió en la qual s'explicaran estratègies sobre innovació per centrar a l'usuari consumidor en el centre del procés mitjançat diferents tècniques i metodologies basades en el Design Thinking, l'etnografia o l'antropologia, entre d'altres, tot aportant un nou enfocament de creació de valor basat en la comprensió de les persones.La ponència està a càrrec del comunicador social, Joan Vinyets.
Més detalls


Transformació digital del comerç

Lloc: Tecnoespai, Barcelona
Hora: 9:45
Ponències, presentacions i taules rodones sobre diferents representants del sector del comerç i de les tecnologies. Entre els ponents s'hi troba la directora general del comerç, Muntsa Vilalta, que realitzarà una conferència sobre la transformació digital del comerç.
Més detalls


Foment Up

Lloc: Foment del Treball, Barcelona
Hora: 11:30
Es llança Foment UP, una acceleradora corporativa que ofereix la connexió entre startups i empreses líders en el seu sector. Entre els ponents s'hi troben la directora general de Persones i Recursos de Gas Natural Fenosa, Rosa Maria Sanz i la directora de Foment Up, Maria Mora, que s'encarregarà d'explicar el nou projecte.
Més detalls


Protecció de dades en les empreses

Lloc: Foment del Treball, Barcelona
Hora: 17:00
Sessió per donar a conèixer l'impacte del nou Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea. Entre els ponents s'hi troba José Luis Piñar, catedràtic de dret administratiu, advocat i consultor i exdirector de l'Agencia Espanyola de Protecció de Dades.
Més detalls


Lean Startup BCN amb Amir Salihefendic

Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 18:45
Amir Salihefendic, CEO i fundador de Doist, la companyia de programari responsable de Todoist, una de les eines de productivitat més populars del món usades per milions de persones. Amir té una història increïble sobre com va iniciar el seu negoci sense inversió i ara té un excel·lent producte i negoci rendible amb més de 50 empleats.
Més detalls

First Tuesday amb Philippe Gelis i Toni Rami

Lloc: Fàbrica Moritz, Barcelona
Hora: 19:00
Acte en que els protagonistes seran els CEOs i cofounders de Kantox, una startup especialitzada en la solució per a la gestió de divises d'empreses internacionals.
Més detalls

 

 

Dimecres 22


La desigualtat i els seus efectes
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 9:00
En les últimes dècades, la desigualtat entre els països i entre els ciutadans del món s'ha reduït per primera vegada des de la Revolució Industrial. Com pot explicar-se aquesta reducció? La recent crisi financera ha revertit la tendència?
Més detalls

Economia col·laborativa: els reptes de l'intercanvi

Lloc: Sala Barcelona de l'edifici MediaTIC, Barcelona
Hora: 9:00
Taula amb Albert Castellanos, director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat de Catalunya, Carles Lloret, General Manager, Southern Europe, Uber, David Franquesa, investigador a l'UPC i Ramon Roca, president del patronat de la Fundació guifi.net.
Més detalls


Convenció empresarial Pirineus Gourmet

Lloc: Palau de Congressos Lleida
Hora: 9:00
Trobada que vol posar en contacte al empreses del sector agroalimentari gourmet de Lleida, Girona, Andorra i Perpinyà amb empreses distribuïdores de la zona transfronterera per tal que es consolidin relacions comercials entre elles.
Més detalls


Accés de les dones a llocs de presa de decisions

Lloc: Foment de Treball, Barcelona
Hora: 9:30
Taula de debat sobre les barreres existents, accions i propostes perquè més dones accedeixin a llocs de presa de decisions polítiques i econòmiques, en les empreses i en les organitzacions sindicals.
Més detalls


Presentació del llibre Brand Desire

Lloc: Esade Creapolis, Sant Cugat del Vallès
Hora: 9:30
Oriol Iglesias, professor del departament de màrqueting d'Esade presentarà el llibre que ha creat juntament amb Nicholas Ind, Brand Desire: How to create consumer involvement and inspiration.
Més detalls

Informe Mercat Immobiliari

Lloc: Amat Barcelona
Hora: 9:30
Amat Immobiliaris organitza la cinquena edició per presentar l'Informe del Mercat Immobiliari amb les dades d'activitat de l'any anterior.
Més detalls  


The Drone Show

Lloc: Fira Barcelona Montjuïc, Barcelona
Hora: 10:00
Congrès per presentar les potencialitats dels drons una tecnologia que ha entrat amb força a nivell mundial i comencen a enlairar-se a casa nostra gràcies a la infinitat d'usos que tenen com l'industrial, el tècnic, seguretat civil o entrenteniment, entre molts altres.
Més detalls


GarageLunch

Lloc: EGarage, Sant Cugat del Vallès
Hora: 13:30
Esade organitza una sessió de diàlegs entre emprenedors i innovadors interessats en compartir les seves experiències sobre el món empresarial.
Més detalls

Impacte socioeconòmic de les compres turístiques a la ciutat de Barcelona

Lloc: Palau Robert, Barcelona
Hora: 16:30
Conferència per presentar l'estudi sobre les compres turístiques, les quals es conceben com una infraestructura bàsica pel comerç de Barcelona i representen un segment essencial per a mantenir el model i la qualitat del comerç urbà de la ciutat.
Més detalls


Innovació Industrial amb DO Anoia & Catalunya

Lloc: Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia, Igualada
Hora: 18:30
VIA Empresa inaugura el cicle de debats territorials amb l'objectiu de promoure conjuntament el teixit empresarial i industrial de Catalunya. ELa sessió comptarà amb quatre casos d'èxit del territori, amb la participació de Josep Payola, Director General de MB Papeles Especiales i Terranova Papers (Grup Miquel i Costas); Laura Ravés, Directora General Interiorvista Decoració Digital; Francisco Pain, Director Equip Ceràmic; i David Camps, Managing Director Original Buff.
Més detalls


Els secrets de l'èxit del negoci de Zara

Lloc: Eae, Barcelona
Hora: 19:00
Cnferència a càrrec del consultor en comunicació corporativa, David Martínez.
Més detalls


El món després del Brexit i Trump

Lloc: Borsa de Barcelona, Barcelona
Hora: 19:00
L'Observatori de Divulgació Financera (ODF) de l'IEF i la Fundació Caixa d'Enginyers organitzen una conferència sobre els canvis i les conseqüències a l'agenda política global.
Més detalls

 

Dijous 23


Matins Esade amb Germán López Madrid
Lloc: Esade Fòrum, Barcelona
Hora: 8:30
Esade organitza una sessió a càrrec del senior advisor de Volvo Car Corporation, Germán López Madrid, titulada Tendències de la mobilitat, Big Data i la digitalització dels processos.
Més detalls


Col·loqui amb Pere Nebot, CIO de CaixaBank

Lloc: Hotel Westin Valencia
Hora: 9:30
Esade Alumni organitza un esmorzar-col·loqui amb el CIO de CaixaBank, Pere Nebot, qui realitzarà una conferència titulada La digitalització com a pilar en la banca.
Més detalls


Innovació TIC en el sector vitivinícola

Lloc: Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Vilafranca del Penedès
Hora: 10:00
CTecno organitza, dins del cicle de Jornades d'Innovació TIC, una jornada d'innovació de les tecnologies de la informació i la comunicació en el sector del vi i el cava a la ciutat de Vilafranca del Penedès.
Més detalls


Gestió d'equips

Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 11:00
Escodi organitza una taula rodona titulada Experiències Innovadores en Gestió d'Equips: Com podem treure el millor de nosaltres mateixos i dels nostres equips? on es presentaran els casos d'Andreu Xarcuteries i Tastets, Forn Baltà, Fustes Vilanova, i la Roca Village.
Més detalls


Com començar el meu negoci a Espanya

Lloc: CINC, Barcelona
Hora: 18:00
Conferència a càrrec de l'advocada i especialista en llei fiscal, Virginia Cirera, qui explicarà aspectes legals i fiscals bàsics per a crear una empresa i donarà a conèixer diferents fonts de finançament.
Més detalls


Make it Visible

Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 18:30
Twenty Corner, una empresa del sector tecnològic del Vallès, organitza una xerrada per presentar una plataforma, la Make It Visible, la qual connecta els productes amb les persones i les persones amb les empreses mitjançant l'smartpohne.
Més detalls


Màrqueting després dels 40

Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 19:00
Trobada en què es parlarà de les diferents opcions de futur professional a partir dels 40 anys. 
Més detalls


La nova etapa d'expansió de l'economia espanyola: oportunitats d'inversió

Lloc: Cambra de Comerç de Tarragona
Hora: 19:30
Sessió a càrrec de Gonzalo Bernardos, directiu i professor convidat del Departament d'Economia, Finances i Comptabilitat.
Més detalls

 

 

Divendres 24


Criteris d'aplicació del Pla Estratègic de Turisme Barcelona 2020
Lloc: Esade
Hora: 12:00
Sessió Aula Internacional d'Innovació Turística amb Agustí Colom, Regidor d'empresa i Turisme, Ajuntament de Barcelona.
Més detalls


A la secció Agenda trobareu aquests i altres actes i activitats de la setmana. 

Avui et destaquem
Comentaris