Agenda del 23 al 27 de gener

El II Congrés de Govern Digital i els 15 anys del 22@ són dues de les activitats destacades de la setmana

L'acte de celebració dels 15 anys ddel 22@, a l'agenda
L'acte de celebració dels 15 anys ddel 22@, a l'agenda

Dilluns 23


Presentació de l'informe 'Funding the gap'
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 8.30
L'Institute for Healthcare Management d'Esade presenta l'informe Funding the gap. El futur del sistema sanitari: serà possible finançar el sistema i reduir les desigualtats en salut?.
Més detalls

La venda online al comerç minorista
Lloc: Cambra de comerç de Girona, Girona
Hora: 10.00
En aquesta sessió debatem sobre màrqueting i logística per trobar solucions a les despeses derivades del comerç electrònic.
Més detalls

La història de Foment del Treball
Lloc: Foment del Treball, Barcelona
Hora: 18.45
L'acte de presentació del llibre La història de Foment del Treball comptarà amb la participació del Governador del Banc d'Espanya, Luis María Linde.
Més detalls

L'economia portuguesa: situació i perspectives
Lloc: Cercle d'Economia, Barcelona
Hora: 19.00
El Cercle d'Economia es complau a convidar-los a la conferència-col·loqui del Ministre d'Afers Exteriors de Portugal, Augusto Santos Silva.
Més detalls

Prevenció i detecció del frau comptable en l'empresa
Lloc: Col·legi d'Economistes de Catalunya, Barcelona
Hora: 19.00
Sessió amb Enric Olcina, economista i auditor. Soci de KPMG Forensic-Barcelona.
Més detalls

 

 

Dimarts 24


Matins Esade amb Jordi Gallés
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 8.30
Jordi Gallés, president d'Europastry, protagonitza una nova sessió dels Matins Esade, titulada 30 anys innovant en un sector tradicional.
Més detalls

Gamificació o com millorar la qualitat de vida dels empleats
Lloc: Edifici MediaTIC, Barcelona
Hora: 9.00
Nou esmorzar-networking organitzat pel CTecno amb la participació de Ramon Martí, Business Manager de l'àrea de Talent & Learning a UPCnet, i Esther Hierro, Comunicació i màrqueting a Marinva.
Més detalls

Esmorzar col·loqui amb Josep Ginesta
Lloc: Centre Àgora, Vilafranca del Penedès
Hora: 9.15
Esmorzar col·loqui amb Josep Ginesta, secretari general de Treball de la Generalitat de Catalunya.
Més detalls

La revolució tecnològica de les finances
Lloc: Agrupació d'Industrials del Baix Vallès, Sant Fost de Campsentelles
Hora: 9.30
L'experta en Gestió Econòmica, Argelia Garcia realitzarà una conferència sobre el canvi tecnològic que està vivint el món econòmic amb l'arribada de les solucions FinTech destinada a directius i a càrrecs de responsabilitat de les empreses de l'AIBV.
Més detalls

Oportunitats de negoci i inversió a Cuba
Lloc: Foment del Treball, Barcelona
Hora: 9.30
Sessió organitzada per orientar sobre les oportunitats de negoci i inversió que ofereix Cuba i per donar a conèixer casos reals d'empreses catalanes al país.
Més detalls

El Banc de Barcelona, 1874-1920. Decadència i fallida
Lloc: Col·legi d'Economistes de Catalunya, Barcelona
Hora: 19.00
Presentació del llibre El Banc de Barcelona, 1874-1920. Decadència i fallida. Amb la participació d'Alfred Albiol, vicedegà del Col·legi d'Economistes de Catalunya; Pere Aragonès, secretari d'Economia de la Generalitat de Catalunya; Yolanda Blasco-Martel i Carles Sudrià, autors del llibre.
Més detalls

Política i negocis a escala global
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 19.30
En aquesta sessió, s'oferiran algunes de les experiències del primer MOOC d'Esade titulat Geopolítica i governança global: riscos i oportunitats.
Més detalls

 

 

Dimecres 25


II Congrés de Govern Digital
Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Barcelona
Hora: 9.00
El programa del congrés s'estructurà en 4 eixos temàtics: Govern Obert, Administració digital, Empresa i Gestió intel·ligent del territori. Està co-organitzat per la Generalitat de Catalunya, el Consorci Localret i el Consorci AOC, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.
Més detalls

15 anys del 22@: balanç i perspectives

Lloc: Edifici MediaTIC, Barcelona
Hora: 9.00
Presentació de l'estudi 22@Barcelona: 2000-2015, el districte de la innovació, a càrrec de la directora de l'estudi, Montserrat Pareja, professora de la Universitat de Barcelona i coordinadora de l'Equip INNOVA del Grup de Recerca Consolidat CRIT Creativitat, Innovació i Transformació Urbana.
Més detalls

Justícia i foment de l'activitat econòmica
Lloc: Foment del Treball, Barcelona
Hora: 9.00
El sistema judicial constitueix una variable econòmica i social de primer ordre i ha de ser auscultat i rectificat o reformat en allò que ho requereixi: la qualitat de les normes legals o la diligència que els diferents operadors actuen en el sistema, per exemple.
Més detalls

REfabriCAT 2017
Lloc: Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès, Sant Cugat del Vallès
Hora: 9.00
L'objectiu d'aquesta jornada és compartir i divulgar una visió sobre l'estat actual i debatre sobre les properes intervencions a realitzar per a l'actualització dels polígons industrials.
Més detalls

Women in Leadership Conference
Lloc: Iese, Barcelona
Hora: 9.15
A través de conferències i debats, crearem un espai on els rols de gènere i la igualtat seran el tema principal. Formaran part de la trobada líders actuals i líders de futur per inspirar els participants a tenir un rol actiu en la lluita per la igualtat de gènere a escala professional.
Més detalls

Situació de l'estalvi col·lectiu a Espanya
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 9.30
La segona edició de l'estudi Situación del ahorro colectivo en España. Estudio comparativo de los resultados históricos de los fondos de inversión y fondos de pensiones de Mercer i Esade aporta nova informació per poder comparar, de forma homogènia, els resultats dels productes d'estalvi col·lectiu a Espanya.
Més detalls

 

 

Dijous 26


Presentació de l'Informe Econòmic i Financer d'Esade
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 8.30
L'informe anual inclou, a més de la usual anàlisi de la conjuntura i de les tendències de l'economia espanyola i internacional, tres seccions addicionals amb temes de debat, articles amb profunditat i ressenyes de llibres
Més detalls

Impulsar la innovació col·laborant amb els centres tecnològics
Lloc: Universitat Pompeu Fabra, Barcelona
Hora: 8.30
En el primer breakfast de l'any de 22@Network Barcelona l'Eurecat ens parlarà d'innovació a les pimes. Per això comptarem amb en José Antonio Gago, Market Manager d'Eurecat, que ens parlarà de Design Thinking, com innovar a partir de les necessitats del consumidor.
Més detalls

Els sèniors ajuden a les startups
Lloc: Iese, Barcelona
Hora: 9.15
El programa WEGrow, que aquest any celebra la seva segona edició, posa a la disposició dels joves emprenedors del Iese l'experiència i coneixement de tota la comunitat de l'escola de negocis. L'any passat 16 assessors van ajudar a 10 iniciatives empresarials a créixer i a desenvolupar-se.
Més detalls

Desdejuni amb Candela Calle

Lloc: Hotel Porta Fira Santos, l'Hospitalet de Llobregat
Hora: 9.30
Candela Calle Rodriguez, serà la convidada al desdejuni del Fòrum Empresarial del Llobregat, on, com a Directora General de l'Institut Català d'Oncologia, presentarà l'ICO com a model d'èxit.
Més detalls

El nou màrqueting automatitzat 'lowcost'
Lloc: SC Trade Center, Sant Cugat del Vallès
Hora: 9.30
L'automatització del màrqueting és una oportunitat per reduir costos i augmentar resultats. Et presentem en un taller pràctic, amb exemples i casos reals, les claus perquè puguis aprofitar al màxim el nou cicle de creixement econòmic.
Més detalls

Simbiosi Industrial
Lloc: Ajuntament de Riudellots de la Selva, Riudellots
Hora: 9.30
La simbiosi industrial als polígons d'activitat econòmica permet generar nous models de negoci, aprofitant la sinergia dins les empreses, millorant l'eficiència i l'ús dels recursos: materials, aigua i energia.
Més detalls

Cultura i mecenatge, un sector estratègic a la recerca d'un nou marc fiscal
Lloc: Cercle d'Economia, Barcelona
Hora: 19.00
Intervindran Enric Crous, adjunt a la presidència de Damm, Jaume Giró, director general de a Fundació Bancària "la Caixa" i Miquel Molins, president de la Fundació Banc Sabadell.
Més detalls

La crisi de les preferents
Lloc: Ateneu Barcelonès, Barcelona
Hora: 19.00
Andreu Missé, director d'Alternativas Económicas i autor de La gran estafa de las preferentes, i Julio Rodríguez, membre d'Economistas Frente a la Crisis i autor de Crisis económica y cambios en el sistema financiero, reflexionaran sobre les conseqüències de les anomenades "participacions preferents" sobre els petits estalviadors.
Més detalls

 

 

Divendres 27


29è Esmorzar sobre finançament per a la pime
Lloc: Borsa de Barcelona, Barcelona
Hora: 9.00
29è Mercat Financiapime. Més de 140 empreses s'han presentat als últims "MERCADOS" davant de més de 30 entitats financeres i han aconseguit finançar les necessitats tant de circulant com d'inversions, a més de tenir la gran oportunitat de donar a conèixer la seva empresa al conjunt del sistema financer amb la participació d'alts càrrecs de les entitats finançadores de pimes.
Més detalls

Escenari turístic 2017
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 9.30
Nova sessió de l'Aula Internacional d'Innovació turística amb la presència de Josep-Anton Grases, expert en destinacions turístiques, i Damià Serrano, cap de la Unidad LABTurisme de la Diputació de Barcelona.
Més detalls

Mobile Weekend
Lloc: IronHack, Barcelona
Hora: 17.00
Trobada que busca connectar a joves talents amb ganes d'emprendre, amb experts i inversors per a la creació de Startups basades en aplicacions mòbils. L'esdeveniment tindrà una durada de tres dies, començant el 27 i fins al 29 de gener de 2017 a Barcelona i comptarà amb 40 participants distribuïts en equips de cinc persones per a la transformació d'idees en autèntics negocis.
Més detalls

La feina de trobar feina
Lloc: Col·legi d'Economistes de Catalunya, Barcelona
Hora: 19.00
Ricard Lacuesta, assessor laboral del Col·legi d'Economistes de Catalunya, ofereix aquesta sessió informativa que té com objectiu proporcionar les eines per a la recerca de feina.
Més detalls

A la secció Agenda trobareu aquests i altres actes i activitats de la setmana. 

Avui et destaquem
Comentaris