Agenda del 27  al 31 de març

La innovació centrada en les ciutats intel·ligents i en l'ús del Big Data agafen rellevància l'última setmana de març

Innovació, 'Big Data', 'smart cities' són alguns dels conceptes claus de la setmana
Innovació, 'Big Data', 'smart cities' són alguns dels conceptes claus de la setmana

Dilluns 27


La governança i la tecnologia de l'economia col·laborativa
Lloc: UOC, Castelldefels
Hora: 12:30
Seminari amb el qual es construirà un marc multidisciplinari d'economia col·laborativa aplicat a la realitat del fenomen a Catalunya. Es tractarà sobre el futur de les economies col·laboratives, les cooperatives de plataforma i les comunitats basades en recursos comuns pel que fa a la governança.
Més detalls


Quines infraestructures per a quin país?

Lloc: Hotel El Palace Barcelona
Hora: 13:30
Barcelona Tribuna organitza una conferència sota el nom Quines infraestructures per a quin país? a càrrec del conseller de territori i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull.
Més detalls


Segon Hardware Xchange

Lloc: Sala Núvol, Barcelona
Hora: 19:00
Segona edició del Hardware Xchange, una trobada per descobrir i aprofunditzar en coneixements sobre els components dels ordinadors i projectes empresarials que giren entorn el hardware. Entre els ponents s'hi troba la cofundadora d'Avet Ventures, Mercè Tell i el director de comunicació de PuzzlePhone, Juan Díaz.
Més detalls

 

 

 

Dimarts 28


Per què la gent és el problema de la ciberseguretat?
Lloc: La Salle Campus, Barcelona
Hora: 9:30
Conferència en la qual s'explicarà la vulnerabilitat de les persones a la xarxa i quins mètodes es poden emprar per minimitzar-la al màxim. La ponència està a càrrec del cofundador de l'Institut per la Seguretat i les Metodologies Obertes (ISECOM) i hacker, Pete Herzog.
Més detalls


Liderant la innovació des de dins

Lloc: Esadecreapolis, Sant Cugat del Vallès
Hora: 9:30
L'objectiu de la sessió és presentar pràctiques perquè les empreses puguin desenvolupar competències per adaptar-se al canvi de forma àgil, ràpida i flexible, mitjançant dues ponències a càrrec del fundador de Inusual, Pere Rosales i el cofundador d'Intelygenz, Frédéric Alluin.
Més detalls


Big Data i analytics canvas

Lloc: Esade Fòrum, Barcelona
Hora: 19:30
Sessió del Programa de Continuïtat amb una ponència a càrrec del professor associat sènior del departament d'operacions, innovació i data sciences d'Esade, Manu Carricano.
Més detalls


Making sense of Big Data & Data Analytics

Lloc: Itnig, Barcelona
Hora: 19:35
Barcelona Tech organitza una conferència a càrrec de l'especialista en Big Data i membre d'Ubiqum, Daniel Castejón. El ponent donarà les claus del què és el Big Data i com esdevenir experts en l'anàlisi de dades en el món online.
Més detalls

 

 

 

Dimecres 29


Retail Startup Day
Lloc: Esadecreapolis,  Sant Cugat del Vallès
Hora: 10:00
Esdeveniment per donar a conèixer les 13 startups que donaran resposta als reptes del retail, sector que està transformant la proposta de valor de la majoria de les empreses i que revolucionarà la forma en la qual aquestes es relacionen amb els seus consumidors.
Més detalls


Matinal de la Reempresa

Lloc: Granollers Mercat, Granollers
Hora: 10:00
Cecot, organitza una sessió matinal on a través de conferències es donaran a conèixer les claus per comprar o vendre una empresa. Et pdràs entrevistar amb empresaris cedents i potencials compradors del teu territori.
Més detalls


El camí cap al 50% d'electricitat renovable a Catalunya l'any 2030

Lloc: Auditori Banc Sabadell, Barcelona
Hora: 10:00
Trobada per analitzar el camí de l'electricitat renovable a Catalunya d'aquí a l'any 2030.
Més detalls


Presentació de la Cooperativa d'Activitats i Emprenedoria

Lloc: Centre d'empreses ProCornellà, Cornellà
Hora: 12:00
Sessió per presentar un projecte d'innovació social inspirat en un model d'èxit amb més de 20 anys d'existència a França. És un sistema que funciona com una incubadora on els emprenedors acceleren els seus projectesi els contasten en el mercat real.
Més detalls


Fòrum d'inversió

Lloc: Esade Fòrum, Barcelona
Hora: 14:00
Sessió que serà un punt de trobada entre inversors que cerquen noves oportunitats d'inversió i emprenedors que necessiten obtenir finançament per a les etapes inicials dels seus projectes. La ponència està a càrrec del director d'EsadeBan, Fernando Zallo.
Més detalls


Dona i TIC: experiències empresarials emergents

Lloc: Parlament de Catalunya, Barcelona
Hora: 18:00
SmartCatalonia organitza un acte dins del cicle La igualtat efectiva dones i homes, un repte de país, del Parlament de Catalunya. Les intervencions estan a càrrec de la fundadora d'Holaluz i premi Dona TIC 2016 en emprenedoria, Carlota Pi i també de la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté.
Més detalls


La màgia de l'alt rendiment

Lloc: SC Trade Center, Sant Cugat del Vallès
Hora: 18:00
Sessió sobre Productivitat Holística: La màgia de l'alt rendiment amb l'objectiu de presentar el mètode que ajudi a (re)organitzar la vida laboral i personal.
Més detalls


Un volt al concepte de retail

Lloc: Orbea Campus, Barcelona
Hora: 18:45
Esdeveniment per gaudir en primera persona de l'única flagship d'Orbea a Espanya, una nova interpretació de l'espai i del món del ciclisme on l'experiència del client adquireix una nova dimensió.
Més detalls


Com la pime ha derrotat al gegant líder

Lloc: CINC, Barcelona
Hora: 19:00
Conferència a càrrec de l'especialista en coaching grupal i lideratge, Paco Vázquez. En l'acte es donarà a conèixer la forma com gestionar els resultats econòmics de l'empresa, com duu a terme accions estratègiques i com motivar a l'equip.
Més detalls


Com definir l'objectiu professional

Lloc: Hotel Alicante Golf, Alacant
Hora: 19:00
Sessió flaix amb l'objectiu d'aconseguir definir diversos projectes professionals en què el mercat laboral pugui considerar-nos com a possibles candidats.
Més detalls


 

Dijous 30 


Economia circular
Lloc: Escola Superior de Disseny, Sabadell
Hora: 8:30
Sessió on s'explicarà el model econòmic de producció i consum on els materials, productes i serveis són dissenyats per a durar i tornar a entrar en la cadena de valor industrial un cop ja no es poden fer servir, tot eliminant tòcics i usant energies renovables: una economia regenerativa per disseny.
Més detalls


Innovació i Smart Cities
Lloc: TBS Barcelona
Hora: 9:00
Conferència sobre com afecta la innovació tant a les persones com a l'entorn i quins canvis s'estan produint a les ciutats lligats a la revolució digital.
Més detalls


Finances per a emprenedors

Lloc: Fundació TecnoCampus, Mataró
Hora: 9:30
Sessió per donar a conèixer els conceptes financers per portar a terme un major control del negoci i prendre millor les decisions. Es donaran a conèixer tècniques bàsiques sobre anàlisi financer.
Més detalls


Top 25 Professions digitals 2017

Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 10:00
Quines són les professions digitals més demandades per les empreses i definir la seva missió, funcions i competències, així com el rang salarial de referència per a cadascuna d'elles.
Més detalls


Empreses del Paper Català

Lloc: La Pobla de Claramunt
Hora: 13:00
Trobada per reunir a directius de les principals empreses del paper i del cartró de Catalunya
Més detalls

Emprendre amb èxit
Lloc: Centre d'empreses ProCornellà
Hora: 15:30
Sessió que té com a objectiu donar a conèixer les macro tendències de mercat de la pròxima dècada per tal d'obtenir noves idees de negoci orientades al client.
Més detalls


Treballes per ser feliç o ets feliç per treballar?

Lloc: CINC, Barcelona
Hora: 18:00
Taula rodona en la que es revelaran els camins que condueixen a la felicitat en l'entorn laboral.
Més detalls


Presentació llibre: El discret encant del capitalisme

Lloc: EIC, Barcelona
Hora: 18:30
La presentació està a càrrec de l'enginyer industrial i autor del llibre, Martín Valero. En aquest es tracten temes com la distribució de la riquesa, l'eradicació de la pobresa extrema i la intervenció de l'Estat en l'economia.
Més detalls


Open Talent

Lloc: Tech Talent Center, Barcelona
Hora: 19:00
El consultor sènior en Lean per CutterConsortium, Masa K. Maeda, mostrarà el nou enfocament de Lean Managament aplicable a nivells estratègics, tàctics i operatius.
Més detalls


Cicle Capitans d'Indústria amb Simon

Lloc: Cercle d'Economia, Barcelona
Hora: 19:00
Sessió amb Lluís Simon Adroher, President de Simon Holding (1990-2000), i Sergio Vives Simon, President actual de Simon Holding.
Més detalls


Aprenent dels millors

Lloc: Alpicat
Hora: 19:00
Conferència a càrrec del formador i escriptor en temes de lideratge i motivació, Francisco Alcaide Hernández.
Més detalls


Drink Entrepreneurs

Lloc: Palau de Mar, Barcelona
Hora: 19:00
Vintena trobada que agrupa emprenedors i fundadors d'startups amb l'objectiu de potenciar una xarxa de networking del sector de l'emprenedoria.
Més detalls


5 Talks - 5 Sentits

Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 19:30
Cinc ponents realitzen cinc conferències sobre cinc idees brillants. La missió de 5Talks és crear un espai per a xerrades, debat i networking, per atreure i desenvolupar talent, que promogui i inspiri el canvi.
Més detalls 

 

 

Divendres


El repte de créixer
Lloc: Aeball, l'Hostpitalet de Llobregat
Hora: 9:00
Conferència en la qual es tractaran temes sobre les estratègies de creixement a les següents àrees de l'empresa: Financera, Màrqueting i vendes i Recursos Humans.
Més detalls

 


A la secció Agenda trobareu aquests i altres actes i activitats de la setmana. 

Avui et destaquem
Comentaris