Agenda del 27 de febrer al 3 de març

Arriba una setmana plena de novetats tecnològiques impulsades per la gran fira del Mobile World Congress

El Mobile World Congress converteix Barcelona en la capital 'mobile'
El Mobile World Congress converteix Barcelona en la capital 'mobile'

Dilluns 27

Trobada Planeta Responsable

Lloc: Iese, Barcelona
Hora: 8:45
IV Trobada Planeta Responsable, el fòrum de referència d'empreses i experts compromesos amb la millora del planeta a través de la innovació, la sostenibilitat i la responsabilitat social corporativa.
Més detalls

Mobile World Congress 2017

Lloc: Fira de Barcelona Gran Via, l'Hospitalet de Llobregat
Hora: 9:30
El Mobile World Congress és l'esdeveniment més important del món pel que fa a tecnologies per a la telefonia mòbil, sent el lloc on empreses proveïdores de serveis mòbils, fabricadors de telèfons mòbils, distribuïdors de continguts... mostraran totes les novetats presents i futures en aquest inquiet món de la telefonia mòbil. En definitiva un esdeveniment referent del sector de la telefonia mòbil a escala mundial i una cita gairebé imperdible per als millors professionals i empreses del mateix.
Més detalls

4YFN
Lloc: fira de Barcelona Montjuïc, Barcelona
Hora: 10.00
El 4 Years From Now acull la quarta edició d'aquesta fira que ajudarà als emprenedors a assolir una passa més en el seu projecte de negoci mobile.
Més detalls

 

Dimarts 28

Centres Especials de Treball a la Unió Europea: inserció laboral de persones amb discapacitat

Lloc: Foment de Treball, Barcelona
Hora: 9:30
Jornada sobre els models de Centres Especials de Treball en el marc de la Unió Europea. S'abordaran estratègies d'inserció laboral de les persones amb discapacitat, a nivell nacional i europeu.
Més detalls

La privacitat en joc

Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 10:00
Debat d'experts i empreses relacionades amb els jocs en línia sobre els beneficis i riscos que aquests comporten per a la privacitat de l'usuari.
Més detalls

La felicitat com a multiplicador de resultats

Lloc: Edifici CINC, Barcelona
Hora: 18:30
La felicitat com a multiplicador de resultats és una ponència que posa èmfasi en els recents avenços en la psicologia positiva i la neurociència les quals han demostrat que l'èxit gira al voltant de la felicitat, no a l'inrevés. Canviant-nos a nosaltres mateixos podem portar els beneficis de la felicitat a les nostres empreses.
Més detalls

Startup Grind amb Jeroen Merchiers

Lloc: Antiga Fàbrica Estrella Damm, Barcelona
Hora: 18:30
La pròxima edició del Startup Grind, la comunitat impulsada per Google for Entrepreneurs, comptarà amb Jeroen Merchiers, director d'Europa i Rússia a Airbnb.
Més detalls

La ciberinvestigació dels delictes a les xarxes socials

Lloc: UIC, Barcelona
Hora: 19:00
Presentació del llibre Claves de la investigación en redes sociales de Silvia Barrera, inspectora del Cos Nacional de Policia i cap de la secció tècnica de tractament d'evidències digitals de la Unitat d'Investigació Tecnològica. En l'acte s'analitzarà com s'han de portar a terme les ciberinvestigacions de la policia i veurem què pensa l'autora dels perills que trobem al ciberespai actualment.
Més detalls

Primer balanç de les conseqüències econòmiques de la moratòria hotelera a la ciutat de Barcelona
Lloc: Col·legi d'Economistes de Catalunya, Barcelona
Hora: 19:00
Debat sobre les conseqüències econòmiques de la moratòria hotelera a la ciutat de Barcelona: primer balanç i perspectives de futur.
Més detalls

Women in Mobile

Lloc: Espai Francesca Bonnemaison Centro de Cultura, Barcelona
Hora: 19:30
Descripció Acte que vol intentar augmentar la visibilitat de les dones en l'àmbit de la tecnologia i animar a organitzadors d'esdeveniments a tenir una representació més equilibrada de dones i homes. Un dels seus objectius és connectar dones professionals de la indústria de la tecnologia a través de trobades de networking on puguin intercanviar coneixements.
Més detalls

 

Dimecres 1

La internacionalització dels serveis

Lloc: Acció, Barcelona
Hora: 9:00
Acció organitza un esmorzar amb l'objectiu d'explicar la internacionalització de les empreses de serveis, tenint en compte que aquestes a Catalunya representen el 82% del total de les organitzacions i les exportacions catalanes batent fites dia a dia.
Més detalls

Vendre a l'exterior controlant riscos
Lloc: Delegació de la Cambra, l'Hospitalet de Llobregat
Hora: 9:15
Sessió sobre els serveis d'internacionalització a l'abast de petites i mitjanes empreses que presenta diverses solucions d'internacionalització a l'abast de les organitzacions per aquest 2017.
Més detalls

VIII Jornada Anual ODEE
Lloc: CaixaForum, Barcelona
Hora: 15:15
La igualtat de gènere en les empreses i les organitzacions representa una garantia d'èxit pel que fa a resultats, organització, meritocràcia, transparència i valors humans.
Més detalls

Com construir un model operatiu per al comerç electrònic
Lloc: Esade Fòrum, Barcelona
Hora: 19:30
Descripció Sessió per aprendre a veure les oportunitats de negoci a Internet. Operar a la xarxa facilita l'accés a un mercat tan ampli com atomitzat. Suposa atendre noves necessitats de subministrament, on la logística es converteix en un diferenciador crític: convé disposar d'un sistema capaç de gestionar comandes de demanda impredictible.
Més detalls

 

Dijous 2

El control de la jornada laboral: regulació actual i perspectives de futur

Lloc: Esade Fòrum, Barcelona
Hora: 9:00
Seminari sobre el control de la jornada laboral. L'objectiu és analitzar la regulació actual i la posició de la Inspecció de Treball en aquesta matèria, com també reflexionar i debatre sobre la necessitat de controlar la jornada laboral dels treballadors des de la perspectiva de l'úsde les noves tecnologies i de la prevenció de riscos psicosocials.
Més detalls

L'hora de les decisions
Lloc: Palau de Congressos de València
Hora: 10:15
L'Institut d'Economia i Empresa Ignasi Villalonga celebra una trobada sobre els aspectes econòmics fonamentals que uneixen Catalunya, País Valencià i Balears. La trobada reunirà nombrosos experts i representants polítics de l'Arc Mediterrani.
Més detalls

Dinar d'emprenedors amb Artemi Nolla
Lloc: Eurostars Grand Marina, Barcelona
Hora: 14:00
L'Aijec organitza un dinar d'emprenedors amb Artemi Nolla, fundador i actual director general d'AN Grup, com a protagonista.
Mes detalls


Dones als videojocs
Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 18:00
Dones en els videojocs organitza una conferència sobre l'empoderament de la dona en la indústria del videojoc. Es tracta d'un esdeveniment gratuït dirigit tant a professionals del camp com a estudiants. Les ponències estaran a càrrec de cinc dones professionals de la indústria que compartiran els seus coneixements i experiències sobre el sector.
Més detalls

L'email, claus per aconseguir una comunicació eficaç
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 19:00
Sessió en la qual s'analitzaran els errors més freqüents en l'ús del correu electrònic dins de l'àmbit professional, els problemes que planteja la seva redacció i les claus per solucionar-los.
Més detalls

Avui et destaquem
Comentaris