Agenda del 3 al 7 d'abril

Arriba la revolució de la indústria 4.0 la qual està empenyent a les empreses a transformar la seva manera de produir de forma més intel·ligent i tenint el client al centre de l'estratègia del negoci

Dilluns 3


Catalonia SmartLab
Lloc: Mollerussa
Hora: 10:00
Esdeveniment adreçat a alcaldes i responsables municipals de pobles d'arreu de Catalunya en el qual s'exposarà l'estat actual de la iniciativa Catalonia SmartLab. L'objectiu és promoure el desenvolupament de projectes smart que solucionin necessitats i reptes municipals del territori català
Més detalls


Travel Tech Meetup

Lloc: Mobile World Center, Barcelona
Hora: 18:30
Intercanviar l'experiència en la indústria del turisme entre empreses del sector, connectant-les a organitzacions de viatges establertes, incubadores, empreses de capital risc i agències governamentals.
Més detalls


Invertir de forma assessorada

Lloc: MOB&PAU, Barcelona
Hora: 19:30
Barcelona Tech organitza una jornada en la qual diferents companyies del sector de les tecnologies explicaran com invertir els estalvis de manera assessorada.
Més detalls

 

 

 

Dimarts 4


Advanced Factories
Lloc: CCIB, Barcelona
Hora: 9:00
El major congrés internacional de la Indústria 4.0 pel sector i que reunirà a més de 9.000 professionals i experts industrials del 4-6 d'abril de 2017 a Barcelona. Les empreses expositores presentaran equips innovadors, solucions i tecnologia per a la indústria 4.0.
Més detalls


Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya

Lloc: Universitat Pompeu Fabra, Barcelona
Hora: 9:00
Esdeveniment que tracten l'estudi, la investigació, la informació i la difusió del cable i dels seus serveis, centrant-se a Catalunya i Espanya.
Més detalls


Com serà el sector elèctric del futur?

Lloc: EIC, Barcelona
Hora: 9:30
Trobada per presentar l'estudi MIT-Universitat de Comillas: Intregració dels Recursos Energètics distribuïts en els sistemes energètics.
Més detalls


Smart Hospitals

Lloc: ICS, Barcelona
Hora: 9:30
Acció organitza una sessió amb l'objectiu d'identificar i destacar els avantatges d'un centre hospitalari amb l'aplicació de les smartsolutions.
Més detalls


First Tuesday amb Pere Vallès

Lloc: Fàbrica Moritz, Barcelona
Hora: 18:45
Acte en què el protagonista és el fundador de Scytl, Pere Vallès, un portal web que ofereix solucions segures per a la gestió de processos electorals i de votació en línia amb l'objectiu d'innovar en la democràcia.
Més detalls


Meetup amb New Relic

Lloc: Palau de Mar, Barcelona
Hora: 19:00
Esdeveniment de networking amb l'enginyer de la plataforma New Relic, Darin Swanson, qui donarà resposta a com de ràpid les empreses del sector tecnològic estan creixent i a quins reptes s'han d'afrontar.
Més detalls

 

 

Dimecres 5


Canvi climàtic: reptes i estratègies des de l'empresa
Lloc: Esade Fòrum, Barcelona
Hora: 8:30
Sessió per presentar l'informe La transició cap a una economia de baix carboni. Una mirada sobre el sector financer i el sector alimentari. Serà un acte on es posaran sobre la taula els efectes del canvi climàtic, els quals afecten als sectors de l'economia.
Més detalls


La successió del negoci

Lloc: Cambra Barcelona, Granollers
Hora: 9:00
Taula rodona per debatre la planificació de la successió dels negocis. L'objectiu de l'acte és donar a conèixer com fer una bona gestió de la planificació en la successió del negoci amb les majors garanties de continuïtat.
Més detalls


Revolució en la comunicació out of home

Lloc: Acció, Barcelona
Hora: 9:15
Esmorzar d'innovació per debatre les relacions existents entre les empreses i els usuaris i com les organitzacions es troben amb el repte de buscar formes de comunicació innovadores.
Més detalls


Medi Ambient i Energia

Lloc: Acció, Barcelona
Hora: 9:30
Acte de presentació de les Tendències internacionals en medi ambient i energia oferir elements que aportin solucions a les pimes per internacionalitzar-se en aquest sector.
Més detalls


VII dinar-networking TIC Anoia

Lloc: Restaurant Somiatruites, Igualada
Hora: 13:30
Taula rodona amb convidats com el conseller d'empresa i coneixement, Jordi Baiget, per parlar sobre els nous models de coworking i d'espais-ecosistema adreçats a empreses d'un mateix sector.
Més detalls


IV Meeting: directors d'innovació

Lloc: UB, Barcelona
Hora: 16:00
Cicle de debats sobre aspectes d'interès en l'àmbit de la innovació i dels models de negoci. L'objectiu és facilitar un espai de networking entre directors d'innovació i consolidar vincles entre universitats i el món empresarial.
Més detalls


Estratègies d'internacionalització

Lloc: Parc Científic de Barcelona
Hora: 16:00
Segona jornada Lessons Learned on experts d'empreses del sector de les ciències de la vida i la salut explicaran la importància que té preparar una bona estratègia d'internacionalització
Més detalls


Quants NO pots suportar?

Lloc: Sant Cugat Trade Center, Sant Cugat del Vallès
Hora: 18:00
Conferència a càrrec del director de TOI TOI, Paco Vazquez i el coach i consultor i autor del llibre Ser Jefe es Humano, Rafa Rodríguez. En la xerrada es compartiran les estratègies per a minimitzar l'impacte emocional i mental de la paraula 'no' i com utilitzar-la com un element per a la motivació dels empleats i per augmentar les vendes del negoci.
Més detalls


CEO Talk amb Oscar Pierre

Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 19:00
El fundador de Glovo, Oscar Pierre, realitzarà una conferència des de la seva experiència com a emprenedor. 
Més detalls

 

 

Dijous 6


Esmorzar amb Alain Minc
Lloc: El Principal, Barcelona
Hora: 8:00
Esmorzar on el protagonista serà el president de la filial d'Abertis a França, Alain Minc. El ponent és economista, conseller polític i empresari francès.
Més detalls


Mobile Connect al sector assitencial
Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 9:30
Conferència sobre qualitat assistencial, identitat digital i apoderament del ciutadà amb l'objectiu de presentar els projectes Blue Button i Mobile Connect for healthcare.
Més detalls


La marca personal
Lloc: Sebap, Barcelona
Hora: 19:00
Conferència titulada La marca personal. La gestió de la pròpia marca professional. L'acte estarà protagonitzat pel soci de Barton Consultants, Francesc Domínguez. 
Més detalls


La nova indústria alimentària. El cas de Nostrum

Lloc: Col·legi d'Economistes de Catalunya, Barcelona
Hora: 19:00
Conferència sobre la nova indústria alimentària i l'alimentació: El cas de Nostrum, a càrrec del CEO de Nostrum, Quirze Salomó.
Més detalls 

 

Divendres 7


Projecte Barcelona Watch Experience
Lloc: El Paluet Passeig de Gràcia, Barcelona
Hora: 9:00
Esdeveniment del sector de l'alta rellotgeria que compta amb diferents activitats programades amb les quals es preveu generar un repunt professional, econòmic, comercial i turístic a partir de la dinamització del negoci rellotger.
Més detalls


Vendre a l'exterior controlant riscos

Lloc: Delegació Cambra Barcelona Nord, Badalona
Hora: 9:15
Acte per presentar quins són els serveis d'internacionalització a l'abast de petites i mitjanes empreses i on es presentaran diverses solucions d'internacionalització a l'abast de les organitzacions per aquest 2017.
Més detalls


El pes econòmic de l'esport

Lloc: Auditori del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Barcelona
Hora: 12:00
Sessió per presentar l'estudi Avaluació del pes econòmic de l'esport a la província de Barcelona. La presentació està a càrrec de l'economista i autora de l'estudi, Júlia Bosch i de la cap de l'Oficina d'Activitats Esportives de la diputació de Barcelona, Elisenda Noguera.
Més detalls

 


A la secció Agenda trobareu aquests i altres actes i activitats de la setmana. 

Avui et destaquem
Comentaris