Agenda del 30 de gener al 3 de febrer

La indústria de la moda protagonitza els pròxims set dies amb la 080 Barcelona Fashion

La 080 Barcelona Fashion és el més destacat de la setmana
La 080 Barcelona Fashion és el més destacat de la setmana

Dilluns 30


Oportunitats de negoci i inversió a Sudàfrica
Lloc: Foment del Treball, Barcelona
Hora: 9.30
Sessió organitzada per orientar sobre les oportunitats de negoci i inversió que ofereix Sudàfrica i per donar a conèixer casos reals d'empreses catalanes al país.
Més detalls

080 Barcelona Fashion
Lloc: TNC, Barcelona
Hora: 10.30
El 080 Barcelona Fashion vol posar en valor dos importants actius: la tradició de la indústria tèxtil a Catalunya i el prestigi de Catalunya, i sobretot de la capital, Barcelona, com a pol de talent del disseny i de la moda.
Més detalls

Emprenedoria en viu: Food & Truck

Lloc: Barcelona Activa, Barcelona
Hora: 11.00
Vols posar en marxa un projecte relacionat amb el sector Food&Truck? En aquesta activitat t'aproparem a coneixements i experiències reals de posada en marxa.
Més detalls

Màrqueting d''influencers'
Lloc: CINC, Barcelona
Hora: 18.30
Les campanyes amb influencers seran una de les tendències de màrqueting que experimentarà un creixement més alt durant el 2017. Es basa en l'establiment de vincles de col·laboració entre una empresa i els usuaris més influents de l'entorn online.
Més detalls

WWi (World Work Innovation) Talk de 2017
Lloc: Valkiria Hub Space, Barcelona
Hora: 19.00
El primer WWi (World Work Innovation) Talk de 2017 es caracteritzarà per reflexionar i analitzar els comportaments de dues generacions – la Generació X i els Millennials - que ja conviuen al mercat laboral i que pensen i lideren de manera totalment diferent.
Més detalls

 

 

Dimarts 31


Presentació del projecte europeu RaiSE
Lloc: Acció, Barcelona
Hora: 9.00
La Comissió Europea llança un projecte europeu per impulsar la competitivitat de les empreses socials. La sessió del proper 31 de gener donarà el tret de sortida al projecte, anomenat RaiSE, i permetrà donar a conèixer les diferents regions europees.
Més detalls

La transformació digital dels negocis
Lloc: La Salle-Technova, Barcelona
Hora: 9.30
Nova sessió de La Salle Breakfast amb Ginés Alarcón, president de NAE i Carles Sasot, Senior Manager en Capgemini.
Més detalls

Llibre blanc de les terrasses de Barcelona
Lloc: El Born Centre Cultural, Barcelona
Hora: 11.00
El llibre recull els debats i les conclusions a les quals ha arribat la comissió d'experts, creada a instàncies del Gremi de Restauració de Barcelona, per reflexionar sobre l'Ordenança de terrasses i suggerir canvis.
Més detalls

Dinar d'Emprenedors amb Manel Arroyo
Lloc: Eurostars Grand Marina Hotel GL, Barcelona
Hora: 14.00
Vols saber com es tanca un patrocini per una empresa com el Barça que genera prop de 700 milions d'euros? Pregunta-li a Manel Arroyo, director general i accionista de Dorna Sports i un dels homes forts de l'actual junta directiva del Barça.
Més detalls

Cicle literatura, capitalisme i societat burgesa: 'Oliver Twist' de Charles Dickens
Lloc: Cercle d'Economia, Barcelona
Hora: 19.00
En el marc del Cicle Literatura, capitalisme i societat burgesa, el Cercle d'Economia es complau a convidar-vos a la conferència de Jordi Cornudella, sobre la novel·la Oliver Twist de Charles Dickens.
Més detalls

Perspectives Econòmiques 2017. Un any d'incerteses: L'administració Trump, el Brexit i la Xina
Lloc: Cambra de Comerç de Tarragona, Tarragona
Hora: 19.00
Club Tarragona Esade Alumni et convida a aquesta sessió del Programa de Continuïtat a càrrec de Francesc Xavier Mena, catedràtic d'Economia de la Universitat Ramon Llull i professor ordinari d'Esade.
Més detalls

Rols i competències del HR-Business Partner
Lloc: Eada, Barcelona
Hora: 19.00
En aquest taller compartirem tendències sobre l'evolució del HR-BP al costat de les opinions i experiències dels participants al seminari, amb l'objectiu de compartir els nous rols del HR-BP en els equips de Recursos Humans i les competències que semblen ser crítiques per a aquests professionals.
Més detalls

Una mirada a la actualidad
Lloc: La Caixa, Barcelona
Hora: 19.30
El Cercle Financer de la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País organitza el debat Una mirada a la actualidad entre els periodistes Lluís Foix, de La Vanguardia, José Antonio Zarzalejos, d'El Confidencial, i Vicenç Villatoro, Director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).
Més detalls

 

 

Dimecres 1


'Drone' is in the air
Lloc: Acció, Barcelona
Hora: 9.30
En Jordi Santacana, CEO de CATUAV, explicarà quins són els beneficis dels drons i com poden donar una solució integral a les empreses que vulguin fer ús dels drons.
Més detalls

Dinàmiques de transició per a un món més sostenible
Lloc: Palau Macaya, Barcelona
Hora: 9.30
Amb aquestes jornades de reflexió es pretén conèixer i provar les metodologies que es proposen dins de la Teoria de la Transició per aconseguir un canvi disruptiu dins dels sistemes complexos, com creiem que és la nostra cadena agroalimentària.
Més detalls

Aprèn a vendre la teva startup per captar talent

Lloc: Tecnocampus, Mataró
Hora: 12.00
Sovint les start-up no disposen de suficient motivació econòmica i necessiten generar valors i transmetre'ls per aportar arguments atractius perquè el talent decideixi implicar-se en el seu desenvolupament.
Més detalls

Presentació de l'Informe del Observatorio Financiero del tercer quadrimestre de 2016
Lloc: Col·legi d'Economistes de Catalunya, Barcelona
Hora: 12.00
Presentació de l'informe amb Valentí Pich, Joan B. Casas, Salvador Guillermo, Antonio Pedraza i Montserrat Casanovas.
Més detalls

1r Dinar Network Pimec Joves a Barcelona
Lloc: Philippines Club, Barcelona
Hora: 13.00
Pimec Joves Barcelona organitza, cada primer dimecres de mes, un Dinar-Networking on coneixeràs potencials clients i proveïdors segons el que demanis.
Més detalls

El secret de l'èxit al màrqueting
Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 18.00
Primer va ser la revolució en les tècniques, després en la gestió. Avui també el màrqueting pot millorar notablement el resultat de la teva pime gràcies a la tecnologia.
Més detalls

 

 

Dijous 2


Capgirant les situacions especials
Lloc: Parc Científic i Tecnològic de la UdG, Girona
Hora: 10.00
En aquest Esmorzar de Finançament es presentarà un fons especialitzats en donar suport a les empreses en situacions de dificultat.
Més detalls

Fundacions de pacients i indústria biomèdica
Lloc: Parc Científic de Barcelona, Barcelona
Hora: 16.00
CataloniaBio i la Fundació GAEM organitzen una trobada pionera que reunirà empreses del sector, fundacions i associacions de pacients amb l'objectiu d'explorar sinèrgies i posar en comú nous models de recerca col·laborativa que permetin optimitzar i accelerar el desenvolupament de teràpies innovadores.
Més detalls

II Laboratori de Pirateria 2.0
Lloc: UIC, Barcelona
Hora: 16.00
Debat sobre la pirateria a Internet i els drets de copyright.
Més detalls

Col·laboració publicoprivada. Una oportunitat de present i de futur
Lloc: Cecot, Terrassa
Hora: 18.00
La Cecot i la Cambra de Comerç organitzen aquest acte per ressaltar la rellevància de la col·laboració publicoprivada per impulsar els reptes que les ciutats tenen vers la demanda i necessitats de serveis de la societat per tal de contribuir a difondre una visió d'alternativa vàlida i de futur, també per a la gestió eficaç i eficient del servei públic.
Més detalls

La confiança en la política i en les institucions: una batalla perduda?
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 19.00
Hi ha un fort contrast entre l'adhesió positiva que suscita la democràcia com a forma de govern i el judici negatiu que provoca el seu funcionament efectiu al nostre país. Aquest judici negatiu es fa palès en la poca confiança que es diposita en les seves institucions.
Més detalls

Scandinavian Business Forum
Lloc: Iese, Barcelona
Hora: 19.00
Segon fòrum empresarial escandinau. El tema principal a tractar són els factors culturals per l'administració global de recursos humans que diferencien les corporacions escandinaves i espanyoles.
Més detalls

 

 

Divendres 3


Repte2020: Quin ha de ser l'enfocament estratègic de l'empresa?
Lloc: Hotel La Mola, Terrassa
Hora: 9.00
Primera sessió del programa de Reflexió Estratègica i Posicionament Tàctic Empresarial. Les sessions es desenvoluparan a través d'una petita càpsula explicativa seguida d'una taula rodona formada per experts i directors generals d'empreses que fomentaran el debat i la reflexió entre els assistents.
Més detalls

A la secció Agenda trobareu aquests i altres actes i activitats de la setmana. 

Avui et destaquem
Comentaris