Agenda del 6 al 10 de març

Aquesta setmana el protagonisme se l'emporta la dona treballadora, amb el 8 de març com a excusa per visibilitzar unes reivindicacions que s'estenen tot l'any

La dona emprenedora s'obre pas en les empreses
La dona emprenedora s'obre pas en les empreses

Dilluns 6 


Actitud emprenedora
Lloc: Mataró
Hora: 9:00
El Servei d'Emprenedoria del TecnoCampus organitza una sessió d'Actitud Emprenedora per identificar els trets diferencials de les persones i avuluar els perfils i els valors que s'han de millorar.
Més detalls

Tenim una economia productiva preparada pel futur?

Lloc: Barcelona
Hora: 13:30
La Cambra de Comerç de Barcelona organitza un Dinar Cambra amb el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. L'objectiu de la trobada és iniciar un fòrum permanent de debat sobre les necessitats, inquietuds i interessos de l'empresariat català.
Més detalls

Liderar des de l'autenticitat

Lloc: Barcelona
Hora: 18:00
Sessió en que s'explicaran les principals qüestions per desenvolupar l'estil de lideratge personal. També es discutirà sobre per què és important reescriure les narratives del lideratge femení a través de l'acció i adonar-nos dels patrons amagats de la nostra cultura actual.
Més detalls

Masterclass: Ser Feliç a la feina

Lloc: Lleida
Hora: 18:00
La Cambra de Comerç de Lleida organitza una masterclass sobre Ser Feliç a la Feina a càrrec del psicòleg Rafael Santandreu. Explicarà les claus per ser feliç a través de la presentació del seu llibre "El Arte de no Amargarse la Vida".
Més detalls

 

 

 

Dimarts 7


La importància del govern corporatiu en l'empresa familiar
Lloc: Barcelona
Hora: 8:30
Sessió a càrrec del president de l'Institut de l'Empresa Familiar, Ignacio Osborne, titulada "La importància del govern corporatiu en l'empresa familiar".
Més detalls

Esmorzar-networking "Educació i TIC"

Lloc: Barcelona
Hora: 9:00
CTecno i Barcelona Activa organitzen un esmorzar-networking. La sessió es titula "Educació i TIC: tecnologia des de la infància com a motor d'ocupació".
Més detalls

Startup, l'estratègia de grans empreses

Lloc: Barcelona
Hora: 9:15
Ship2B organitza una trobada on grans empreses explicaran els reptes als quals s'enfronten.
Més detalls

Balanç de l'activitat econòmica i empresarial

Lloc: Lleida
Hora: 10:30
Pimec Lleida organitza una convocatòria per fer balanç de l'actualitat econòmica i empresarial, comentar les perspectives i reptes del 2017 i parlar sobre les necessitats del territori per garantir la competitivitat del teixit empresarial lleidatà.
Més detalls

"La diversitat en primera persona"

Lloc: Barcelona
Hora: 14:30
Adecco organitza una trobada Talking DirActivas sota el títol "La diversitat en primera persona". La ponència estarà a càrrec del consultor, conferenciant i actor, Pablo Pineda. Es tracta d'un punt de trobada de dones professionals on diferents experts tractaran al llarg de l'any temes clau al món empresarial.
Més detalls

El repte de la conciliació de la vida laboral i familiar

Lloc: Masquefa
Hora: 17:30
L'Ajuntament de Masquefa, en el marc del Dia Internacional de la Dona, organitza una xerrada sota el títol El repte de la conciliació de la vida laboral i familiar.
Més detalls

Conferència Tramvia-Ciutat

Lloc: Barcelona
Hora: 
La conferència tramvia-ciutat és de caràcter internacional i es realitza a Barcelona amb la participació d'experts en mobilitat i en l'espai urbà que permetrà conèixer les innovacions i posar en valor els principals actius que ha suposat per a diverses ciutats la reintroducció del tramvia.
Més detalls

 

 

 

Dimecres 8


L'actuació de la Inspecció de Treball en el control de la jornada laboral
Lloc: Terrassa
Hora: 9:30
El Club Cecot de Recursos Humans ha organitzat una sessió amb la directora general de la Inspecció de treball de Catalunya, M. Luz Bataller, qui explicarà quina és l'actuació de la Inspecció de Treball pel que fa al control de la jornada laboral, una qüestió de la màxima actualitat.
Més detalls

Com desenvolupar i finançar els teus projectes de R D I, oportunitats per a la pime catalana

Lloc: Bellaterra
Hora: 10:00
El Parc de Recerca UAB i F.Iniciativas organitzen una jornada per donar a conèixer a les pimes com desenvolupar un projecte d'innovació en col·laboració amb grups i centres de recerca de la universitat.
Més detalls

Servei d'Assessorament Financer

Lloc: Tortosa
Hora: 10:00
Servei d'assessorament financer empresarial el qual consisteix en que un expert financer analitza les necessitats de l'empresa, ajuda a definir actuacions estratègiques per aconseguir finançament i dóna suport en la cerca dels fons.
Més detalls

Nous hàbits de consum, canvis socials i tecnològics

Lloc: Barcelona
Hora: 10:30
El president del Consell Econòmic i Social d'Espanya i el president del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya són els protagonistes de la jornada de col·laboració entre ambdues institucions sobre Nous hàbits de consum, canvis socials i tecnològics.
Més detalls

Dinar Network

Lloc: Barcelona
Hora: 12:45
Pimec Joves Barcelona organitza, cada primer dimecres de mes, un dinar Networking on es coneixeran potencials clients i proveïdors segons el que es busqui.
Més detalls

Cicle de conferències d'economia i societat

Lloc: Mataró
Hora: 16:00
Iniciativa del professor Eloi Serrano, responsable de la Càtedra d'Economia Social, que convida a l'aula experts de diverses àrees. En les diverses conferències programades s'abordaran temes com el futur de l'Estat del benestar, la precarietat laboral, l'economia feminista, el futur de l'euro o les conseqüències del Brexit.
Més detalls

Espai de Networking: Àmbit 'Mobile'

Lloc: Barcelona
Hora: 15:30
La ponència introductòria de l'ecosistema mobile està a càrrec del Business Strategy Manager, Mobile World Capital Barcelona, Jordi Arrufí.
Més detalls

Alternatives per finançar el teu negoci: El rol de Barcelona com a Venture Capital Hub

Lloc: Barcelona
Hora: 19:00
La Universitat Internacional de Catalunya organitza una taula rodona en la qual es presentaran casos d'èxit en el finançament de noves empreses, de la mà de líders del sector.
Més detalls

 

Dijous 9


Guia pràctica d'ecommerce per a pimes
Lloc: Barcelona
Hora: 11:00
eBay organitza un esmorzar de premsa en el qual presentarà la Guia pràctica d'ecommerce que té com a objectiu ajudar a les petites i mitjanes empreses espanyoles en el creixement dels seus negocis online.
Més detalls

Big Data, no ho acabo d'entendre

Lloc: Barcelona
Hora: 18:00
Ubiqum Code Academy organitza una xarrada de 45 min on es resoldran els dubtes existencials entorn al món de l'anàlisi de dades.
Més detalls

Conferència: 'Gallery of Ideas'

Lloc: Barcelona
Hora: 18:00
Mobile World Center organitza una conferència sota el nom Gallery Of Ideas amb l'objectiu de connectar, inspirar i promoure els tres principis fonamentals de qualsevol desenvolupament personal i empresarial.
Més detalls

Impacte econòmic del Centre Recreatiu Turístic de Vila-Seca i Salou

Lloc: Tarragona
Hora: 19:00
El Col·legi d'Economistes de Catalunya organitza un acte de presentació de l'estudi d'impacte econòmic i turístic del Pla Director Urbanístic (PDU) del Centre Recratiu Turístic de Vila-Sseca i Salou sobre el territori.
Més detalls

Cicle d'Empresa i Societat amb Mútua Madrileña

Lloc: Barcelona
Hora: 19:00
En el marc del Cicle d'Empresa i Societat, el Cercle d'Economia organitza una sessió amb el president del Grup Mútua Madrileña, Ignacio Garralda.
Més detalls

Workshop: 'Mètriques clau per a les startups digitals'

Lloc: Barcelona
Hora: 19:00
Esade Alumni Entrepreneurship organitza un workshop per ajudar a identificar les mètriques bàsiques per a les startups digitals.
Més detalls

 

 

Divendres 10


Sopar anual d'empresàries i directives del Penedès i el Garraf
Lloc: Barcelona
Hora: 20:00
Els pretextos d'aquest esdeveniment són la interrelació professional i el contacte comercial entre empresàries, directives i executives del Garraf i el Penedès.
Més detalls

 


A la secció Agenda trobareu aquests i altres actes i activitats de la setmana. 

Avui et destaquem
Comentaris