Agenda del 9 al 15 de gener

La primera setmana amb activitat del 2017 arrenca amb una trobada amb l'emprenedor Xavier Verdaguer i les reflexions de l'economista José Mª Gay de Liébana sobre el que serà aquest nou exercici econòmic

Comencem 2017, arrenca l'agenda
Comencem 2017, arrenca l'agenda 

Dimarts 10


Estat Social: la pluralitat en l'economia

Lloc: Col·legi d'Economistes de Catalunya, Barcelona
Hora: 19.00
José María Pérez De Uralde, president de CIRIEC-España i vicepresident del CIRIEC Internacional i membre del Consejo de Fomento de la Economía Social del Ministerio de Empleo y Seguridad Social, dirigeix aquesta sessió titulada Estat Social: la pluralitat en l'economia. L'Economia Social com un pilar per al desenvolupament més equitatiu.
Més detalls


First Tuesday amb Xavier Verdaguer

Lloc: Fábrica Moritz, Barcelona
Hora: 19.00
Inauguració de l'any nou en First Tuesday Barcelona a la Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda San Antoni, 39-41) amb un professional que ha recorregut el món emprenent: Xavier Verdaguer.
Més detalls

 

 

Dimecres 11

Balanç econòmic 2016 i perspectives 2017
Lloc: Pimec, Barcelona
Hora: 17:45
L'economista José Mª Gay de Liébana farà un balanç econòmic del 2016 i parlarà de les perspectives per al 2017. Acabat l'any 2016 és el moment d'efectuar un balanç sobre l'exercici, en el qual l'economia espanyola ha tornat a créixer amb força i, alhora, traçar les perspectives per a aquest any 2017. No obstant això, quins són els reptes econòmics als quals s'enfronta Espanya i quins són els desafiaments de les nostres empreses?
Més detalls

 

Dijous 12

La nova etapa d'expansió de l'economia espanyola: On invertir?
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 19:30
Gonzalo Bernardos, directiu i professor convidat del Departament d'Economia, Finances i Comptabilitat, analitzarà les claus de la nova etapa d'expansió, com també les oportunitats i els riscos que comportarà la inversió en diversos actius: renda variable, renda fixa, habitatge, altres actius immobiliaris, moneda estrangera i or.
Més detalls

La visió tècnica del projecte d'unió dels tramvies per la Diagonal
Lloc: Seu dels Enginyers Industrials de Catalunya, Barcelona
Hora: 18:30
A partir d'un estudi socioeconòmic de valoració de les diferents alternatives modals de transport públic, s'exposaran les motivacions tècniques de les solucions a adoptar, per tal de poder implantar el tramvia per la Diagonal entre Francesc Macià i Glòries.
Més detalls

Tecnologies per a la competitivitat empresarial

Lloc: Parc Científic i Tecnològic de la UdG, Girona
Hora: 18:30
Sessió a càrrec de Guillem Alsina, periodista especialitzat en tecnologia, redactor en cap de YCOM sobre innovació tecnològica, un trampolí per a les empreses.
Més detalls

Conferència 'Be different, be sucess!'

Lloc: ESIC Barcelona
Hora: 19:00
Si no vols que la teva empresa o marca passi desapercebuda, has de comunicar el que la fa sobresortir. Per això, les empreses busquen persones i col·laboradors amb valor afegit, que sàpiguen comunicar quin és el seu talent més diferenciador.
Més detalls

 

Divendres 13

Cornellà Creació amb Moisés Naím
Lloc: L'Auditori de Cornellà
Hora: 13:30
El president i fundador del Grupo de los Cincuenta (G50), Moisés Naím, obre el primer Cornellà Creació de 2017.
Més detalls

 


A la secció Agenda trobareu aquests i altres actes i activitats de la setmana. 

Avui et destaquem
Comentaris