Amazon busca 40 escollits a Barcelona

El gegant de l'ecommerce ja ha obert el procés de selecció per incorporar tècnics i directius per al seu nou centre logístic

Centre logístic d'Amazon a Barcelona
Centre logístic d'Amazon a Barcelona
Una quarantena de tècnics i directius de l'àmbit de l'enginyeria, el control de qualitat o la seguretat. Aquests són els perfils que busca Amazon a Barcelona per començar a nodrir el nou centre logístic que està construint a El Prat de Llobregat i que començarà a distribuir paquets a partir del 4 d'octubre. Posicions com la de Health and Safety Manager, IT Support Technician o IT Suport Engineer són les darreres que ha obert la companyia de comerç electrònic.

Les previsions d'Amazon apunten a generar 1.500 llocs de treball un cop el centre logístic estigui en funcionament. De moment, però, la recerca de treballadors ha començat pels perfils més específics a l'hora de dirigir el centre. Al seu portal Amazon Jobs, on concentra les ofertes de feina a escala mundial, ja s'hi poden trobar les 38 ofertes per a Barcelona.

Entre elles, la companyia de Jeff Bezos ofereix el càrrec de responsable de Recursos Humans (HR Manager) o el de responsable de l'àrea d'Operacions (Senior Operations Manager).
Avui et destaquem
Comentaris