Barcelona acull un congrés internacional sobre les TIC

A la 16a edició del BDigital Global Congress participaran experts internacionals, grans empreses, pimes i start-ups

Edició anterior del BDigital Global Congress
Edició anterior del BDigital Global Congress
Sota el lema "The Big Digital Bang", la ciutat de Barcelona acull, des del 27 fins al 29 de maig, la 16a edició del BDigital Global Congress, un fòrum que aproparà les tendències tecnològiques que estan provocant el canvi i la re definició dels diferents sectors empresarials. Entre elles, la impressió 3D i l'aplicació d'aquesta a productes i serveis.

El centre tecnològic Barcelona Digital és l'organitzador de l'esdeveniment. Especialitzat en l'aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en els àmbits de la salut, la seguretat, la mobilitat i l'eficiència energètica, entre altres, forma part de la xarxa TECNIO, impulsada per ACCIÓ per potenciar la transferència tecnològica i la innovació empresarial a Catalunya.

Referent en els avenços tecnològics
El congrés està reconegut com un referent per conèixer els avenços de les TIC i els seus usos a escala empresarial i social, el BDigital Global Congress acollirà de nou el lliurament dels Premis BDigital a la Innovació Digital. La 12a edició d'aquests guardons donaran a conèixer les millors iniciatives quant a innovacions disruptives sectorials, projectes amb gran impacte social i nous models de negoci.

Al llarg de les diferents sessions, experts nacionals i internacionals mostraran tendències, casos pràctics i projectes innovadors, tant de grans empreses TIC com de pimes i start-ups.

Tammateix, aquesta edició comptarà amb alguns dels conferenciants més destacats de l'àmbit del Big Data i la seguretat de la informació, com Andrés Contreras (@Ancongui), Co-fundador i CTO SocialTech, qui es convertirà en el ponent més jove en la història del BDigital Global Congress.

També participaran Paul Walborsky (@PaulWalborsky) CEO de Gigaom i Eduardo Ustaran (@EUstaran), considerat per la revista Revolution com una de les 40 persones més influents relacionades amb el creixement del sector digital al Regne Unit.
Avui et destaquem
Comentaris