Blockchain i Intel·ligència Artificial, les tendències que marcaran el DES2017

L'edició d'enguany duplicarà l'espai i preveu un impacte econòmic de 34 milions d'euros

L'edició d'enguany pretén repetir l'èxit de visitants de l'any anterior
L'edició d'enguany pretén repetir l'èxit de visitants de l'any anterior
El Digital Business World Congress, la trobada mundial més gran sobre transformació digital, revela els últims detalls de la segona edició, que enguany duplicarà el seu espai i preveu un impacte econòmic de 34 milions d'euros. El congrés estarà dedicat a analitzar les tendències i els reptes que la digitalització planteja a les empreses, alhora que proposarà un enfocament holístic que engloba des de la tecnologia que facilitarà el canvi de model fins a la cultura de l'empresa.

L'edició d'enguany "resumeix les principals tendències que marquen actualment el ritme en transformació digital", explica el director d'estratègia de DES-Digital Business World Congress, Lluis Altes. Entre les novetats més conegudes com el Cloud Computing, el Internet of Things (IoT) o la Ciberseguretat "aquest any n'afegim d'altres com Robotic, Blockchain o la Intel·ligència Artificial", continua el director.

Entre les empreses que participaran en el congrés s'hi troben Accenture, Amazon, IBM, Everis i T-Systems les quals presentaran les tecnologies que ja empren en el sí del seu negoci i també donaran a conèixer les solucions més innovadores que apliquen.

D'altra banda, l'agenda de l'esdeveniment comptarà amb la participació de 450 ponents internacionals, més de 180 conferències, 12 fòrums verticals i 6 seminaris especialitzats en conceptes com indústria 4.0, telecomunicacions o Big Data, entre d'altres.

L'objectiu de les ponències és aportar als assistents els coneixements necessaris per afrontar la transformació digital i el desenvolupament dels nous models de negoci per a les seves empreses.

Després de l'èxit de la primera edició del Digital Enterprise Show que va aplegar a més de 18.000 professionals de 40 nacionalitats diferents, el DES2017 espera repetir aquest succés en la segona edició que se celebrarà a Madrid els pròxims 23, 24 i 25 de Maig.
Avui et destaquem
Comentaris