Damm adquireix Laccao i Agama

La cervesera catalana absorbeix l'empresa mallorquina Comercial Bordoy

Laccao és un dels productes que Damm incorpora al seu portafoli
Laccao és un dels productes que Damm incorpora al seu portafoli
Damm ha arribat a un acord amb l'empresa mallorquina Comercial Bordoy SL per a l'adquisició de la totalitat de la seva activitat de distribució de begudes, així com de les activitats d'elaboració i distribució de làctics Agama i Laccao, i les de la embotelladora d'aigües Font Major i Font de Sa Senyora.

Segons ha informat Damm, d'aquesta manera incorporarà a la seva plantilla als més de 200 empleats que actualment formen part de l'equip de Comercial Bordoy destinat a aquestes activitats. A més, Damm continuarà elaborant i distribuint en Balears la marca de llet Agama i la de batuts de xocolata Laccao, en "plena col·laboració" amb la indústria ramadera de Mallorca.

Les marques d'aigua mineral Font Major i Font de Sa Senyora s'integren en el portafoli de marques de Damm i se seguiran embotellant en les plantes situades a la Serra de Tramuntana, on estan situats les seves deus. En aquest sentit, i com a part de l'acord, Damm també adquireix l'activitat de dispensadors d'aigua.

Per Damm, aquesta operació respon a una aposta estratègica de la companyia per Balears. "Estem molt agraïts a Comercial Bordoy per la relació comercial que hem mantingut des de fa més de 80 anys", ha declarat el director general de Damm, Jorge Villavecchia.

"El nostre objectiu és impulsar les marques adquirides -Laccao, Font Major, Agama, etc.- juntament amb la distribució dels nostres productes comptant amb tot l'equip de Comercial Bordoy, i afermant així el nostre compromís amb el mercat balear, estratègic per a la companyia, i en el qual nostres marques han crescut significativament durant els últims anys", ha afegit.
Avui et destaquem
Comentaris