El despertador del Mobile World Congress

Wake'n App proposa aixecar-se del llit amb vídeos proposats pels usuaris per començar el dia amb bon humor

Wake'n App et desperta amb un vídeo recomanat pels usuaris
Wake'n App et desperta amb un vídeo recomanat pels usuaris

Per increïble que pugui semblar, és possible aixecar-se cada dia amb bon humor i sense escoltar el molest del despertador. Això és el que han aconseguit els tres creadors de Wake'n App, una aplicació mòbil que utilitza vídeos més simpàtics i que podria ser l'alternativa per obrir els ulls i fer el salt del llit d'una manera diferent durant el Mobile World Congress.

Aquests emprenedors catalans han creat la primera aplicació del món que utilitza el format de vídeo amb aquesta finalitat. Per això, han aprofitat un esdeveniment com la fira de referència del sector mobile per crear un canal especial anomenat MWC 2017 en el qual els expositors i assistents al congrés podran pujar vídeos per despertar-se entre ells.

Per acabar de posar el punt divertit a l'eina, proposen votar cadascun dels vídeos pujats a la plataforma. El més premiat, s'emportarà una bicicleta elèctrica Rayvol Cruzer de 400w.

Made in Barcelona
L'aplicació treballa amb vídeos d'una durada màxima de 30 segons que es repeteixen fins que l'usuari els para i els puntua. Els vídeos van acumulant punts i automàticament es genera una llista amb els més votats que es troba disponible a la pàgina web de la plataforma.La idea de crear aquesta startup va sorgir fa dos anys quan un dels fundadors va adonar-se de com d'important és la manera com et despertes al matí. Ho pots fer de manera rutinària, o bé pots donar-hi una volta per començar el di amb bon peu. Amb l'ajuda de SlashMobility, empresa pionera en la creació i disseny d'apps, els tres emprenedors han pogut impulsar el projecte i consolidar-lo.

L'eina s'ha desenvolupat íntegrament a Barcelona, però la seva projecció internacional fa que Wake'n App estigui traduïda a nou idiomes i que qualsevol persona al món pugui usar-la. L'app és totalment gratuïta i no incorpora publicitat.

La startup va ser un dels guanyadors del programa Empenta 2016 organitzat per Esade juntament amb la Generalitat de Catalunya.

Avui et destaquem
Comentaris