El més venut d'Ikea el 2016

La prestatgeria Kallax és el moble que més èxit té entre els clients de la marca sueca de mobles a Espanya

El centre d'Ikea a Badalona
El centre d'Ikea a Badalona
El grup suec Ikea ha tancat el seu exercici fiscal del 2016 amb un increment de vendes del 8%, arribant als 1.384 milions d'euros de facturació. La popularitat dels seus productes amb noms de llocs i pobles de suècia és clara, però d'entre els milers de referències n'hi ha deu que són els més venuts.

Durant l'any passat el podi se'l reparteixen les prestatgeries, butaques i un complement pel portàtil. L'or és pel Kallax, el versàtil moble hereu del mític i estimat pels amants del vinil Expedit, en color blanc, un bàsic que habita en moltes de les nostres cases.

La plata és per una butaca, el Pöang, el disseny del qual ha complert 40 anys i que acumula un gran èxit entre els compradors. Els sofàs són bastant presents en aquest top ten, doncs el divan Hemnes ocupa la cinquena posició i el sofà-llit Friheten és a la novena.

Tancant el podi trobem el suport pel portàtil Bräda, que enguany s'endú el bronze. Seguidament trobem els espills Lots i la planta Fejka, en quarta i sisena posició respectivament. La làmpada Melodi és el setè producte més venut d'Ikea aquest any passat i la cadira Stefan de color negre és el vuitè. Tanca el rànquing el joc de coberteria Förnuft.

Així queda el top ten:

1. Prestatgeria Kallax: 49,99 euros2. Butaca Pöang: 59,99 euros3. Suport Bräda: 4,99 euros4. Miralls Lots: 6,99 euros5. Divan Hemnes: 397 euros6. Planta Fejka: 4,99 euros7. Làmpada Melodi: 4,99 euros8. Cadira Stefan: 19,99 euros9. Sofà Friheten: 399 euros10. Coberts Förnuft: 9,99 euros

Avui et destaquem
Comentaris