El Mobile World Centre apropa les novetats del MWC

La seu de la Plaça Catalunya oferirà, coincidint amb el Mobile World Congress, una programació especial per treure el cap al congrés

La seu de la Mobile World Capital a la Plaça de Catalunya de Barcelona
La seu de la Mobile World Capital a la Plaça de Catalunya de Barcelona
Mobile World Centre oferirà a partir del 2 de març una programació especial coincidint amb el Mobile World Congress per apropar al ciutadà les últimes innovacions en tecnologia mòbil. Durant les dues primeres setmanes de març, nou fabricants exposaran una selecció de les novetats que presentaran simultàniament al Mobile World Congress. Amb la iniciativa "Mobile World Centre, a window to the Congress", Telefónica i Mobile World Capital Barcelona permetran a la ciutadania treure el cap al congrés i conèixer en directe les últimes primícies en tablets, smartphones i wearables de Samsung, Sony, Microsoft, LG, HTC, Alcatel, Huawei, ZTE i Motorola.

Les companyies comptaran amb zones d'exposició exclusives a la planta 0 del Mobile World Centre i amb promotors propis que explicaran als ciutadans les característiques dels seus productes. Aquests especialistes també desenvoluparan proves tecnològiques per mostrar les innovacions dels dispositius mòbils. Mobile World Centre sortejarà a més nous terminals entre els visitants.

Conferències per endinsar-se al món mobile
La planta 2 de Mobile World Centre acollirà ponències i debats centrats en la transformació generada per la mobilitat. El dimarts 3 de març, Mobile World Centre albergarà una de les dues jornades de "Health & Wellness" organitzades per l'equip de mHealth de MWCB. Aquestes jornades són l'únic esdeveniment específic sobre salut mòbil previst al programa de Mobile World Congress.

El programa comptarà també amb una edició especial del cicle de conferències 5Talks centrada en l'àmbit mobile. Di-Ann Eisnor (Waze), Elies Campo (emprenedor i exWhatsApp), Pedro Diezma (Expert en dispositius wearable), Gonzalo Martín-Villa (Telefónica Product Innovation) i Gina Tost (cofundadora de Greenapp i experta en tendències digitals) debatran sobre les últimes tendències de la tecnologia mòbil i el seu potencial per promoure el canvi social.

Connected beings, o com la tecnologia ens fa millors
El dilluns 2 de març arrencarà també 'Connected beings', el nou cicle de Mobile World Centre centrat en la vida connectada i el valor de la informació compartida. Organitzada per Mobile World Capital Barcelona, la mostra de la planta 1 oferirà un recorregut a través dels usos i el potencial que té la connectivitat aplicada al dia a dia de les persones, ciutats, llars i transport.

Entre les instal·lacions de la mostra destaquen una maqueta de Barcelona construïda amb LEGO que incorpora elements i sensors característics de la ciutat intel·ligent, un jardí interior connectat amb sensors i dispositius que permeten a les plantes viure autònomament, diverses zones de divulgació sobre els reptes que planteja la ultra connectivitat tecnològica, una zona d'experimentació de nous materials amb nano tecnologia conductiva integrada, o una instal·lació visual que simbolitza el trànsit i la velocitat de la informació actual.

El cicle comptarà també amb una selecció audiovisual que incorporarà contingut interactiu. A través de documentals, animacions i vídeos, el visitant coneixerà els pilars i àrees clau de Internet of Things. 'Connected beings', mostra gratuïta i per a tots els públics, es podrà veure fins al pròxim mes de juliol.
Avui et destaquem
Comentaris