El vehicle elèctric, al divan

El CREVE de Santa Perpètua participa a la setmana sobre la mobilitat elèctrica al MNACTEC de Terrassa

El Museu de la Ciència i la Tecnologia de Catalunya a Terrassa
El Museu de la Ciència i la Tecnologia de Catalunya a Terrassa
En el marc de les jornades tècniques Som Elèctrics? que organitza sobre vehicle elèctric el Museu de la Ciència i la Tecnologia de Catalunya a Terrassa, el Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) presentarà la ponència "L'FP i el vehicle elèctric" conjuntament amb l'institut Palau Ausit de Ripollet el 14 d'abril a les sis de la tarda. La ponència situa el recorregut dels continguts sobre vehicle elèctric a escala curricular en la Formació professional.

A més d'aquesta jornada tècnica, el CREVE de Santa Perpètua, presentarà una exposició sobre l'ElectroCat, que és una competició adreçada als Centres de Catalunya amb CFGS de la família professional de transport i manteniment de vehicles, automoció. Els equips participants a l'ElectroCat, dissenyen i construeixen un prototip de vehicle elèctric que competeix en una única prova en què es valora diferents atributs tècnics i d'eficiència.

En aquesta exposició es podrà conèixer quins són els elements motrius bàsics que es lliuren als equips participants, també s'exposarà el vehicle guanyador de la primera edició de l'ElectroCat, facilitat per l'equip de l'Institut Palau Ausit . D'altra banda es projectarà un audiovisual sobre l'última edició de l'ElectroCat.

Les jornades Som Elèctrics? del Museu de la Ciència i la Tecnologia de Catalunya a Terrassa vol apropar la realitat del vehicle elèctric als estudiants, les empreses, les administracions públiques i el públic general. Al llarg de quatre dies, es resoldran dubtes pràctics i es presentaran experiències i casos d'èxit d'interès relacionats amb el vehicle elèctric. També es presentarà una exposició històrica de l'evolució del vehicle elèctric i els seus components. Així mateix, els conductors interessats podran provar de primera mà com és la conducció d'un vehicle elèctric.
Avui et destaquem
Comentaris