Falck s'instal·larà al polígon industrial del Molló

L'empresa especialitzada en formació en emergències adquireix un terreny al polígon de la localitat de la Ribera d'Ebre

Falk està especialitzada en formació en emergències
Falk està especialitzada en formació en emergències
L'empresa Falck SCI, especialitzada en la formació en emergències adquirirà uns terrenys del polígon industrial del Molló, a la Ribera d'Ebre, propietat de l'Incasòl. Segons ha informat l'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, que ha participat en les negociacions per a la instal·lació d'aquesta empresa al polígon, ha explicat que després de moltes reunions s'ha aconseguit que l'Incasòl i l'empresa arribin a un acord per la compra dels terrenys.

Jardí ha agraït la "bona predisposició" de l'Incasòl per oferir a l'empresa unes condicions especials i molt favorables, que l'empresa ha beneït. Falck, que tenia previst instal·lar a Ascó un centre de formació de Bombers, ha escollit finalment el polígon industrial del Molló per ubicar-hi un centre on s'impartirà formació especialitzada tant a bombers professionals i voluntaris com als diferents sectors professionals d'emergències. L'emplaçament estratègic del polígon, pròxim a la petroquímica de Tarragona i les nuclears, i les bones condicions per adquirir els terrenys han decantat la balança.

Des de fa poques setmanes, el polígon industrial del Molló disposa ja de l'energia elèctrica suficient per desenvolupar activitats industrials. Ubicat entre els termes de Móra la Nova i Tivissa, té onze hectàrees de sòl distribuïdes en dotze parcel·les destinades a indústria gran i mitjana. Des del 2004, es promociona aquest polígon a través del Consorci per a la promoció de sòl industrial del Molló integrat pels ajuntaments de Móra la Nova, Garcia, Tivissa i Ginestar, la Cambra de Comerç de Reus, i l'Incasòl.
Avui et destaquem
Comentaris