Google for Jobs, la nova eina per buscar feina

El cercador presenta una nova eina que, a través la intel·ligència artificial, avisa l'usuari de les ofertes que més encaixen pel seu perfil

La nova eina de Google ajudarà a buscar i trobar treball
La nova eina de Google ajudarà a buscar i trobar treball
Google vol facilitar la cerca de feina per a empreses i empleats. Per aconseguir aquest objectiu, la companyia ha anunciat durant la keynote de Google I/O el desenvolupament de Google for Jobs, una nova eina que connectarà a les empreses amb els potencials treballadors i, al seu torn, ajudarà als quals busquen ocupació a trobar-ho.

Google for Jobs estarà integrat com una nova funcionalitat dins del motor de cerca principal de Google, segons ha avançat Sundar Pichai, director executiu de la companyia, durant l'esdeveniment anual de desenvolupadors.

"Gairebé la meitat dels empresaris a Estats Units tenen problemes a trobar candidats per a posicions obertes", assenyala Pichai, afegint que "els sol·licitants d'ocupació no saben que hi ha una posició oberta propera a ells, perquè la naturalesa de les publicacions ha fet que els motors de cerca ho trobin difícil de classificar".

D'aquesta forma, l'eina permetrà buscar qualsevol tipus d'ocupació i filtrar els resultats per ubicació, data de publicació, categoria, horari o salari, entre altres paràmetres. Google Jobs també establirà alertes que avisaran a l'usuari cada vegada que detecti una nova oferta d'ocupació en la cerca que s'ha fet prèviament.

La presentació de la nova eina de l'empresa s'ha realitzat en el seu esdeveniment anual de desenvolupadors, Google I/O, que aquest any dóna gran importància a la tecnologia d'intel·ligència artificial. El desenvolupament de la IA de la companyia també estarà implementada en Google for Jobs, per la qual cosa l'eina serà la que recomani els millors treballs segons els paràmetres establerts anteriorment.

Google for Jobs començarà a funcionar en les properes setmanes a Estats Units, però encara es desconeix si aquesta eina traspassarà les fronteres del país nord-americà per arribar als dispositius de la resta del món.
Avui et destaquem
Comentaris