Idees tecnològiques per regalar

VIA Empresa presenta un recull de dispositius amb els quals enamorar als fans de la tecnologia i les novetats del mercat 'tech'

Boost, un 'gadget' per quan els Lego cobren vida
Boost, un 'gadget' per quan els Lego cobren vida
És una llàstima que ses majestats els Reis Mags d'Orient vinguin al gener. Tenint en compte que la fira d'electrònica de consum més important del món, –el CES– que se celebra a Las Vegas, té lloc precisament aquests dies, moltes de les novetats que s'hi presenten no estaran disponibles al mercat fins passats uns mesos.

Així doncs, potser val la pena que aquest any ses majestats us portin un val, i esperar una mica que els següents gadgets que us presentem surtin a la llum:

ARA, el raspall de dents amb intel·ligència artificial
No patiu, no es tracta d'un raspall de dents amb personalitat pròpia com l'assistent de la pel·lícula Her. Segons expliquen els seus creadors, aquest és el primer raspall de dents capaç de registrar els moviments i les zones de la boca que ens hem netejat i, a partir d'una sèrie d'algorismes i càlculs, proposar-nos millores en el procés.

Però això no és tot. L'ARA és ideal per als nens. Per tal que tinguin ganes de raspallar-se les dents, l'aparell incorpora una sèrie de vídeojocs als quals només es pot jugar fent servir el raspall de dents.

Si el demaneu als Reis ara mateix, el raspall de dents té un preu de prereserva de 80 dòlars –que es convertiran en 130 tan bon punt surti a la venda el mes de març d'aquest mateix any.Motiv, un anell per controlar-ho tot
Per als amants de l'esport –i de El senyor dels anells–, Motiv és un mesurador d'activitat física dins un anell. És resistent a l'aigua i disposa de sensors per controlar les passes, freqüència cardíaca i hores de son.

Com a la resta de trackers d'activitat física, les dades se sincronitzen amb una aplicació per telèfon mòbil mitjançant connexió Bluetooth. I atenció, la durada de la bateria és de cinc dies.

El procés de compra és realment curiós. Després de pagar els 200 dòlars que costa, els seus fabricants envien un kit per definir les mesures del dit i, a partir d'aquí, rebre un anell que ens encaixi exactament.

Els Reis d'Orient poden reservar-lo des d'aquest moment al web oficial.Fenix 5, el rellotge esportiu pensat per dones
Sens dubte, en el camp dels rellotges capaços de mesurar l'activitat física d'una manera semiprofessional, un dels reis del sector és Garmin.

El seu nou dispositiu, el Fenix 5, és capaç de registrar la majoria d'esports que els models anteriorsrunning, ciclisme, natació, senderisme o golf– però amb un disseny molt més fi, petit i estilitzat, pensat per als canells femenins.

Els models més senzills del Fenix 5 costaran 60 dòlars i estaran disponibles el primer quadrimestre l'any.Boost, els Lego cobren vida
Si voleu que el vostre fill aprengui a programar d'una manera divertida, actualment hi ha una infinitat d'opcions, però segurament cap de tan divertida com la nova proposta de Lego.

Boost, la nova marca de l'empresa de joguines danesa, està basada en els clàssics jocs de construcció acompanyats d'una sèrie de sensors, motors i una aplicació que ensenya els més petits a programar. Molt semblant als actuals Mindstorm, de la mateixa marca, però enfocats especialment a nens a partir de 7 anys.

Segons ha informat la companyia, els primers kits de Lego Boost estaran disponibles aquest mateix any a partir de 160 dòlars.
Avui et destaquem
Comentaris