La innovació industrial, a debat

Igualada acollirà el pròxim dimecres 22 de març un acte organitzat per VIA Empresa per promoure el teixit empresarial del territori

Networking empresarial en finalitzar el debat a l'exterior del Museu
Networking empresarial en finalitzar el debat a l'exterior del Museu
El pròxim dimecres 22 de març tindrà lloc al Museu de la Pell d'Igualada el debat Innovació Industrial amb DO Anoia & Catalunya. Un acte organitzat per VIA Empresa amb la col·laboració de la Unió Empresarial de l'Anoia i el patrocini d'IberCaja que reunirà quatre empreses destacades de la comarca com Buff, Miquel i Costas, Interiorvista Decoració Digital i Equip Ceràmic.

La innovació és un factor imprescindible per a la indústria. Hi aporta valor afegit, genera riquesa i millora la competitivitat empresarial. En aquesta línia, el debat donarà a conèixer quatre casos d'èxit del territori que han innovat en producte, en recursos humans, en processos i en tecnologia. Companyies que han esdevingut i són empreses referents a Catalunya i Europa.

A la taula rodona hi participaran Josep Payola, Director General de MB Papeles Especiales i Terranova Papers (Grup Miquel i Costas); Laura Ravés, Directora General Interiorvista Decoració Digital; Toni López, Director Financer d'Equip Ceràmic; i David Camps, Managing Director Original Buff. Ho faran en un debat moderat per Laia Corbella, directora de VIA Empresa.

José María Santos Figueroa, responsable d'Institucions, Col·lectius, Marca i Estratègia Digital d'IberCaja també participarà en la jornada amb una conferència sobre Innovació i ecosistemes empresarials. L'acte també comptarà amb una Fila 0 formada per empresaris, emprenedors i agents socials dels diversos sectors i empreses del territori. A l'acabar hi haurà espai per al networking amb una copa de cava.

L'assistència és gratuïta però cal inscripció prèvia a info@viaempresa.cat amb el nom i el cognom.La importància del territori
El debat Innovació Industrial amb DO Anoia & Catalunya inaugurarà el cicle debats territorials que organitza VIA Empresa a tot Catalunya amb l'objectiu de promoure el teixit empresarial i industrial del país.

VIA Empresa és el diari digital empresarial català de referència que ofereix una mirada constructiva sobre el teixit empresarial del territori i que aposta per la innovació com a forma de crear valor i diferenciar-se.
Avui et destaquem
Comentaris