La tercera IN3 es muda a Barcelona

L'ambaixada dels EEUU trasllada de Madrid a la capital catalana la trobada d'emprenedoria

L'escola IESE a Barcelona
L'escola IESE a Barcelona
La tercera edició de la conferència sobre emprenedoria IN3 es celebrarà a Barcelona al campus de l'IESE Business School. Així ho ha anunciat l'ambaixada dels Estats Units i ha confirmat el Consulat del país a la capital catalana. Així, la trobada entre emprenedors, inversors i institucions que vol "presentar, debatre i analitzar ideïs i solucions que ajudin a empreses i emprenedoria a créixer i crear llocs de feina" és muda de la capital de l'Estat a Barcelona.

L'IN3 començarà el 31 de maig i durarà fins el 2 de juny i està organitzada per la Missió dels Estats Units a Espanya i Andorra, l'Associació Chamberí Valley i Endeavor Espanya i pretén "construir ponts entre els ecosistemes d'emprenedoria d'Estats Units i Espanya i oferir eines perquè els empresaris espanyols tinguin èxit al mercat global". El programa finalitzarà amb una recepció la nit de l'1 de juny i pel 2 de juny s'ha elaborat una agenda d'activitats de networking en diferents punts de la ciutat.

Miguel Arias, fundador de Chamberí Valley, ha explicat que IN3 "s'ha convertit en un punt de referència per a emprenedors que volen escalar tant a EEUU com a Espanya, a més d'en un entorn perfecte perquè aquests emprenedors creuen relacions sòlides i treballin conjuntament". Per a aquesta edició, Arias espera que "el fet de celebrar la conferència a Barcelona ens permeti arribar a un major grup d'emprenedors i junts contribuir a l'expansió de més start-ups espanyoles".
Avui et destaquem
Comentaris