Les feines més ben pagades als Estats Units

Els professionals del sector mèdic gaudeixen dels nivells salarials més elevats

Els especialistes mèdics, els més ben pagats als Estats Units
Els especialistes mèdics, els més ben pagats als Estats Units

Potser els diners no donen la felicitat, però sempre donen un cop de mà per aconseguir-la. Si es vol ser honest, la millor manera d'obtenir-los és treballant. I quines feines estan més ben pagades? Com que el sou acostuma a ser un tema tabú i ningú escampa què guanya a final de mes, no és senzill conèixer amb precisió les dades. Tot i així, la darrera eina impulsada per LinkedIn pot ser una bona ajuda. Disponible de moment només als Estats Units, LinkedIn Salary recull i analitza les dades de totes les ofertes de feina gestionades a través del seu portal, segmentant-les de tal manera que es pot elaborar una classificació amb la mitjana de salari ofert per cadascuna d'elles. Repassant el rànquing, queda clar que invertir en estudis de Medicina pot ser un bon negoci.

De fet, les nou primeres places del rànquing estan relacionades amb el sector mèdic, on el nivell salarial s'aprofita del particular funcionament del sector mèdic als Estats Units i la gran protecció de les seves empreses asseguradores. Els especialistes en enginyeria, tecnologia i assessorament legal també reben una bona remuneració.

LinkedIn Salary es presenta com l'eina que els treballadors poden utilitzar per comprovar si estan ben remunerats comparant-se amb els seus companys de sector. Un bon indicador per aquells que es plantegin canviar de lloc de treball i vulguin tenir una idea de quin barem salarial poden esperar en la seva recerca.

 

 

Avui et destaquem
Comentaris