Les feines més (i menys) felices

Especialistes de màrqueting o de recursos humans són els que gaudeixen més d'anar a treballar; mentre l'atenció al client és la tasca menys agraïda

La felicitat a la feina va molt buscada
La felicitat a la feina va molt buscada
No sempre és possible escollir. Si es pot, però, tothom prefereix ser feliç a la feina. Aquest dilluns que se celebra el Dia Internacional de la Felicitat és un bon moment per repassar els llocs de treball on més (i menys) es gaudeix. El portal CareerBliss elabora cada any una classificació de les feines més i menys felices a través de l'anàlisi dels més de sis milions de ressenyes i comparacions de salaris que inclou de més de tres milions de llocs de treball.

Les 10 feines més felices...
Al capdamunt de totes enguany hi apareix la feina de Marketing Specialist. Amb un salari mitjà de 52.000 dòlars anuals, la possibilitat d'exercitar la creativitat i resoldre problemes és un dels seus principals atractius. La segueix la tasca de Recruiter, amb un salari mitjà de 57.000 dòlars anuals. Una feina per a la qual fa falta ser sociable, gaudir del tracte amb la gent i d'ajudar les empreses a descobrir i contractar el millor talent.

1. Marketing Specialist
2. Recruiter
3. Graduate Teaching Assistant
4. .NET Developer
5. Director of Marketing
6. Directional Driller
7. QA Analyst
8. Technical Lead
9. Senior Engineer
10. Network Administrator

...i les 10 feines més tristes
A l'altre cantó hi ha les deu feines menys felices. De forma poc sorprenent, al capdavant d'aquest rànquing hi trobem Customer Service Representative. Un salari reduït combinat amb parlar tot el dia per telèfon amb desconeguts que tenen queixes o no els interessa el que els expliquen no és cap ganga.

1. Customer Service Representative
2. Cashier Retail
3. Retail Salesperson
4. Registered Nurse
5. Sales Account Manager
6. General Manager
7. Field Service Engineer
8. Data Analyst
9. Project Engineer
10. Administrative Assistant
Avui et destaquem
Comentaris