Les habilitats que donaran feina el 2017

Mentre la demanda de coneixements de màrqueting va a la baixa; la gestió, anàlisi i presentació de dades es consolida com el més buscat

Skills related to data analysis and management continue to triumph
Skills related to data analysis and management continue to triumph

Hi ha algú que encara faci el seu currículum? LinkedIn ha aconseguit convertir-se en el portal de referència per mostrar l'historial laboral i d'aptituds de cadascú. Les empreses, alhora, l'utilitzen per cercar els candidats que més s'ajustin a les seves vacants. I per fer-ho cada cop més es fixen en les habilitats dels candidats, apartat on LinkedIn destina més i més espai cada dia. Tot plegat permet al portal acumular una ingent quantitat de dades que, resumides, mostren anualment quines són les habilitats que més triomfen. Un any més, les referides a la gestió, l'anàlisi i la presentació de les dades es consoliden com les qualitats que més probabilitats oferiran per trobar feina durant el 2017.

Així doncs, Cloud and Distributed Computing es manté al primer lloc de Top Skills del 2016; així com Statistical Analysis and Data Mining també consolida la segona posició. El podi el completa el que LinkedIn anomena Web Architecture and Development Framework, que puja sis llocs al rànquing respecte l'any anterior. Alhora, per primer cop apareix a la llista Data Presentation, que entra al vuitè lloc.Aquesta classificació mostra com la demanda d'habilitats relacionades amb el màrqueting va a la baixa. Per exemple, les habilitats en SEO/SEM cauen del quart al novè lloc; o la gestió de campanyes de màrqueting directament cau de la llista.

Avui et destaquem
Comentaris