LinkedIn ja té 500 milions de currículums

La xarxa social professional supera una xifra espectacular d'usuaris repartits en 200 països

La companyia també ha dissenyat Recruiter, el producte que posa a l'abast dels reclutadors una sèrie d'eines útils per a la cerca de perfils
La companyia també ha dissenyat Recruiter, el producte que posa a l'abast dels reclutadors una sèrie d'eines útils per a la cerca de perfils
LinkedIn, la xarxa social professional online, ha anunciat aquest dilluns que ha aconseguit els 500 milions d'usuaris en 200 països que es connecten i relacionen entre ells alhora que busquen oportunitats a través de les seves connexions en la mateixa.

Aquesta comunitat representa més de deu milions de treballs actius, accés a més de nou milions de companyies i, amb més de 100.000 articles publicats cada setmana, LinkedIn ajuda els usuaris a estar informats de les notícies i visualitzacions que tenen un impacte en el seu entorn professional.

La Unió dels Emirats Àrabs lidera el rànquing dels països amb més connexions, seguit per Països Baixos i Singapur; mentre que Londres, Amsterdam i la badia de San Francisco són els llocs més connectats a la xarxa professional. Per sectors, segons ha compartit la companyia en un comunicat, destaquen contractació i reclutament, capital risc i capital d'inversió, i recursos humans com els més connectats.

Cada connexió reflecteix una mitjana de 400 noves persones que l'usuari pot conèixer i amb els qui pot començar a establir relacions. Permet estar a prop de cent noves companyies que podrien estar buscant les habilitats i el talent que pot oferir i representa connexions amb una mitjana de més de 500 llocs de treball.

LinkedIn ha aprofitat per anunciar també que pròximament afegirà eines personalitzades a la pestanya La meva xarxa perquè els usuaris de la plataforma puguin aprendre més sobre les connexions més importants que tenen i com poden ajudar-los a aconseguir els seus objectius professionals.
Avui et destaquem
Comentaris