Recuperar l'IVA de les factures al moment

DevoluIVA és el primer servei que automatitza la devolució de l'impost de les despeses d'empreses i professionals

DevoluIVA permet agilitzar el procés de gestió de factures
DevoluIVA permet agilitzar el procés de gestió de factures
Generar factures electròniques de despeses automàticament i a l'instant ja és una realitat a Espanya gràcies a DevoluIVA, un servei creat per facilitar aquesta tasca a les empreses i autònoms. És l'única eina al món que permet recuperar el 100% de l'IVA de les despeses realitzades en restaurants, cafeteries, taxis, pàrquings i gasolineres de la xarxa DevoluIVA, en convertir automàticament els tiquets en factures electròniques, les quals poden integrar-se automàticament als gestors de despeses i als programes de comptabilitat.

L'eina presenta solucions pensades tant per a grans empreses, amb un volum de despeses corporatives importants, com per a autònoms i pimes, amb independència del mitjà de pagament emprat, que pot ser targeta de crèdit, targeta de dèbit, pagament en metàl·lic proveït per l'empresa o pagament en metàl·lic avançat per l'empleat. A més d'altres funcionalitats, l'aplicació mòbil de DevoluIVA permet fotografiar els tiquets i digitalitzar-los amb la certificació de l'AEAT (Agència Estatal de l'Administració Tributaria).

La xarxa DevoluIVA compta amb més de 34.000 establiments a tota Espanya, entre restaurants, cafeteries, pàrquings, taxis i benzineres. En el buscador de la seva app, l'usuari trobarà els principals grups de restauració, les cafeteries i restaurants dels aeroports de Barcelona i Madrid.

Pel que fa a pàrquings, compta amb les principals empreses del sector i una extensa xarxa d'aparcaments en les principals ciutats, etc. Inclou també compta el 65% deles benzineres d'Espanya i una llista d' emissores de taxis que cobreixen tot el país.

Segons declaracions del seu director general, Àngel Garrido, "un autònom pot arribar a recuperar uns 3.000 euros a l'any, entre tiquets extraviats o deteriorats i l'IVA no deduït per no tenir factura, mentre que una gran empresa pot incrementar la seva deducció d´IVA en més de 600.000€ anuals".

La millora del procés en la deducció de l'impost és també un repte per a la transformació digital de les empreses. Segons Garrido, "tota organització empresarial o professional ha d'optimitzar al màxim els seus costos i aquest fet passa per la digitalització dels seus processos". La solució de DevoluIVA està alineada amb la cultura del paperless, que promou la reducció de l'ús del paper i el compromís amb el medi ambient.
Avui et destaquem
Comentaris