Renfe inicia les obres de millora de l'estació de Sabadell Centre

La remodelació de les instal·lacions compta amb un pressupost de 2,4 milions d'euros

Un tren de Renfe
Un tren de Renfe
Renfe iniciarà les obres de millora a l'estació de Sabadell Centre que permetran que aquesta sigui totalment accessible gràcies a la renovació i modernització del vestíbul. Aquestes actuacions han sigut adjudicades l'any 2016 per un total 2.424.295 d'euros més IVA a l'empresa Tecsa, la qual disposa d'un termini d'execució de set mesos.

Entre les accions destaquen la instal·lació de dos ascensors d'andanes al vestíbul i un d'aquests al carrer, la incorporació d'escales mecàniques que conduiran als usuaris del vestíbul al carrer o per exemple la perllongació d'andanes, incorporació de millores en els sistemes d'informació al viatger i adequar l'enllumenat del vestíbul i les andanes, entre altres actuacions.

L'estació de Sabadell Centre disposa de 83 serveis de la línia R4 de Rodalies de Catalunya i diàriament l'utilitzen 11.142 viatgers de mitjana en dia laborable que poden desplaçar-se fins al centre de Barcelona en un temps de viatge de 32 minuts.

Afectació al període estival
En una primera fase s'executaran obres compatibles amb el servei ferroviari. No obstant això, en una segona fase que es farà coincidir durant el període estival, no es podrà prestar el servei habitual en tren a Sabadell Centre.

Per a facilitar la mobilitat dels viatgers s'establirà un servei d'autobús entre Sabadell Centre i Sabadell Sud. Un cop s'apropin les dates d'aquesta afectació, Renfe, conjuntament amb l'Ajuntament de Sabadell i el departament de Territori i Sostenibilitat dissenyaran un pla de comunicació i informació al ciutadà.
Avui et destaquem
Comentaris