Sami Apps, els educadors online

El conjunt d'aplicacions mòbils per a nens ha guanyat el premi a millor app infantil en el certamen 'El Chupete', festival internacional de comunicació infantil

Sami Apps suma diferents aplicaciones per a nens
Sami Apps suma diferents aplicaciones per a nens
Aquest dimarts et presentem una app guanyadora. L'equip de Sami Apps ha triomfat recentment a la XI edició del certamen El Chupete, festival internacional de comunicació infantil, amb un guardó que la reconeix com a Millor App Infantil, dins de la categoria d'Interactiva.

En realitat, són un conjunt d'unes 15 aplicacions dedicades al desenvolupament global de l'aprenentatge dels més petits en la seva primera etapa de creixement (de 0 a 6 anys). Sami Apps és un dels projectes del Grup Leverage IQ, empresa especialitzada a crear continguts, programari i aplicacions mòbils.

Les aplicacions de la firma estan creades per educadors especialitzats en l'etapa Infantil i que, alhora també són pares, perquè els més petits aprenguin jugant i, de pas, desenvolupin les seves capacitats educatives, habilitats cognitives i la seva gestió emocional mentre es diverteixen, més enllà del dispositiu mòbil.

Apps miltilingües
Traduïdes a més d'una vintena d'idiomes –des del català, passant per l'àrab, el xinès i l'anglès-, des de la companyia adverteixen que són molt útils per a famílies en les quals es parla més d'una llengua o en les quals hi ha un evident esforç per aprendre una altra llengua estrangera.

Les dates recents de la companyia revelen que actualment Sami Apps té més de 22.500 descàrregues, 12.000 per a sistemes Android, 5.880 per iPhone i altres 3.500 per a Samsung. Precisament amb aquesta marca, Sami Apps en té una especial relació, ja que les seves aplicacions estan presents en algunes de les televisions intel·ligents, com la Samsung TV.Algunes de les aplicacions de Sami Apps són aquestes:

Cuentos – Shake your story
Aquesta app proporciona els elements bàsics per generar un conte nou cada vegada que l'obres. Hi ha una infinitat de combinacions possibles per evitar que els pares es quedin sense idees a l'hora de narrar noves històries als seus nens.

Sami Kids Safe Video Player
És una de les darreres novetats, una nova aplicació pensada per garantir la seguretat dels infants en el visionat de vídeos per Internet. En aquesta nova app els més petits de la casa podran trobar vídeos i canals infantils adequats a la seva edat.

Sami Apps fa una selecció de vídeos dirigits al públic infantil -cada un d'ells ha estat prèviament revisat i aprovat pel seu equip d'educadors-, perquè els pares puguin estar tranquils amb els continguts que veuen els seus fills.Baby Coordination

Aquesta és una app pensada per als bebès de 6 a 18 mesos, en la que poden treballar els primers moviments amb els dits i la seva coordinació. A més, els permet aprendre el so dels animals.
Avui et destaquem
Comentaris