Samsung presenta el Galaxy S8 amb pantalla infinita

La companyia de telefonia llança un nou terminal amb sistema DeX capaç de convertir-lo en una espècie d'ordinador

El S8 i S8  tindran un preu d'entre 800 i 900 euros
El S8 i S8 tindran un preu d'entre 800 i 900 euros
Per superar amb èxit la greu crisi de les bateries que explotaven, Samsung s'ha hagut d'esforçar molt en el seu vaixell insígnia, el nou Galaxy S8.

A escala física, el nou terminal és simplement espectacular. Amb una pantalla de 5,8 polzades en el seu model més petit i 6,2 en el model S8 , que cobreix pràcticament tota la superfície del terminal, Samsung ha buscat aconseguir un efecte de "pantalla infinita" en la que no s'hi apreciï res que no sigui vidre i imatges. De fet, el mateix botó principal queda integrat via software en la mateixa pantalla.

No obstant això, aquí apareix la primera errada de disseny, imperceptible a primer cop d'ull. Davant la impossibilitat d'incorporar el sensor d'empremta dactilar dins la pantalla, Samsung ha decidit moure'l a la part del darrere del terminal, just al costat de l'objectiu de la càmera. Tenint en compte que el gest natural és palpar amb el dit fins que l'usuari localitza el sensor, la lent de la càmera s'omple de ditades contínuament.Més enllà d'això, la potència del nou terminal és indiscutible: Android 7.0, un processador de 8 nuclis i 4Gb de RAM. Pel que fa a l'emmagatzematge, el S8 disposa de 64Gb de memòria interna, ampliables fins a 256Gb mitjançant targetes de memòria micro-SD. Totes dues càmeres, tant la frontal com la de darrere (de 8 i 12 megapíxels respectivament) disposen d'autofocus.

Per a mi, una de les grans sorpreses ha estat el sistema DeX. Una base de càrrega que, connectada a un monitor, teclat i ratolí, converteix el telèfon mòbil en una espècie d'ordinador amb funcions bàsiques. Dit d'una altra manera, la potència de procés del nou S8 és capaç de fer-lo funcionar en forma d'entorn d'escriptori bàsic sobre el qual poden córrer diferents finestres simultàniament, amb navegadors d'Internet, eines de visualització d'imatges i fins i tot Microsoft Office. De fet, totes les aplicacions que s'executen en un sistema Android poden funcionar via DeX.Els nous S8 i S8 , sortiran a la venda el pròxim 29 de maig, per 809 euros i 909 euros respectivament. Tot i això, aquells usuaris que tinguin pressa i vulguin estalviar-se anar a la botiga, poden fer una precompra a través del web oficial de Samsung
Avui et destaquem
Comentaris