Santa Perpètua de Mogoda promou el reciclatge de treballadors

L'Ajuntament de la localitat vallesana ha impartit 18 cursos en gestió empresarial per a càrrecs directius i intermedis

El reciclatge professional és una opció molt recomanable pels directius
El reciclatge professional és una opció molt recomanable pels directius
Les accions formatives tenen l'objectiu de millorar les capacitats de gestió i les competències directives de les persones participants. Converteixen l'excel·lència en la gestió empresarial en un factor de consolidació i creixement per a les empreses i apropen els coneixements d'experts, de reconegut prestigi, als càrrecs amb capacitat de decisió i/o d'execució de les empreses.

El Servei de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha impartit durant el 2015 un total de 150 hores de formació repartides en les 18 accions formatives. El nombre de total de places ha estat de 247, en les que han participat 141 empreses diferents. Els perfils dels participants als cursos han estat directors generals i gerents, directius, responsables de diferents àrees, càrrecs intermedis i empresaris/es individuals.

Formació en gestió i lideratge, entre altres
Les temàtiques tractades han estat seleccionades per a millorar les capacitats de gestió de les empreses, mitjançant el perfeccionament dels coneixements en gestió empresarial, les habilitats de lideratge i la introducció de conceptes d'innovació i millorar continua. Els cursos que han tingut millor acollida pel nombre d'assistents i per la valoració que han donat les empreses han estat els que han tractat les següents temàtiques: estratègia empresarial, lideratge i recursos humans, negociació, exportació, finances màrqueting i vendes.

Com a novetat, aquest any, el curs de tècniques de negociació, s'ha impartit totalment en anglès, per a facilitar el coneixement de la llengua dels negocis, en un context de negociació internacional, als que les empreses exportadores s'enfronten diàriament.

Els ponents han estats seleccionats per especialitats i per a la seva experiència en formació empresarial i homologats per a la Diputació de Barcelona, que subvenciona les accions en el marc del Recull d'Activitats de suport a l'Activitat empresarial.
Avui et destaquem
Comentaris