Singapore Airlines farà vols entre el Prat i Singapur sense escala

La companyia aèria respon positivament a la demanda presentada pel conseller de Territori

Aterratge de l'Airbus A350 de Singapore Airlines al Prat
Aterratge de l'Airbus A350 de Singapore Airlines al Prat
La companyia Singapore Airlines ha emès un comunicat aquest dimarts on anuncia que dos dels cinc vols que cobreixen setmanalment la ruta entre Barcelona i Singapur ho faran sense escala tècnica a l'aeroport de Milà.

Aquesta decisió coincideix després que hagi passat una setmana des que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, demanés a la companyia asiàtica que estudies la possibilitat de fer aquest vol directe i sense escala aprofitant la incorporació de l'aeronau Airbus A350-900, amb més autonomia de vol i més eficient energèticament. Segons indica la companyia en el comunicat, els vols es posaran en marxa a partir del mes de juliol d'aquest any.

La resta de vols de la setmana, però, continuaran operant amb l'escala tècnica a l'aeroport de Milà. Així, els vols amb aquesta escala seran els de dimecres, dijous i diumenges.

Deryk Liew, director general de Singapore Airlines per Espanya i Portugal, ha manifestat que amb la recent arribada del A350-900 a l'aeroport del Prat permet a la companyia millorar el servei i ''satisfer les necessitats dels clients'' de la companyia.

La nova flota A350-900 que va arribar a Barcelona per primera vegada en aquesta ruta el 3 d'abril passat, té capacitat per 253 passatgers en tres classes: 42 seients en classe business, 24 en la nova classe Premium Economy i 187 seient en turista.
Avui et destaquem
Comentaris