Susan Sarandon, imbatible al negoci del ping-pong

L'actriu ha convertit l'afició de la seva infància en un projecte exitós, amb cinc locals dedicats a aquest esport repartits per Amèrica

Susan Sarandon al seu local de ping-pong a Nova York
Susan Sarandon al seu local de ping-pong a Nova York
Susan Sarandon és una de les actrius més reconegudes de Hollywood des de la seva aparició als anys '70. Més de 40 anys de carrera premiats amb tot tipus de guardons, com l'Òscar a la millor actriu pel seu paper a Pena de mort i altres aparicions aplaudides a pel·lícules com El client o Queda't al meu costat. Sens dubte, una de les actrius amb qui tothom vol compartir cartell i partida de ping-pong.

En aquesta secció hem vist com moltes celebrities acaben fent de les seves aficions un negoci, ja sigui a través de la restauració, la tecnologia o l'alcohol. En aquest cas, el hobby de Sarandon remet a la seva infància, durant la que va invertir incomptables hores a millorar el seu cop de dreta a la taula del ping-pong.

La història dels bars Spin comença el 2009, quan l'actriu va obrir el primer local amb taules de ping-pong a Manhattan i va cridar l'atenció dels mitjans de comunicació de la forma més casual. Segons explicava la pròpia Sarandon durant la inauguració d'un dels seus locals, en aquell temps es trobava interpretant l'obra Exit the King a Broadway. Quan els periodistes li preguntaven pels seus propers plans, ella responia que tenia en marxa l'obertura d'un espai dedicat al joc de pales. "De sobte, tothom volia parlar amb mi sobre aquest projecte, ningú em relacionava amb aquest esport".

I la realitat és que pocs es podien imaginar l'elegant i simpàtica actriu destrossant rivals a cops de dreta i revés, però en pocs mesos es va convertir en la jugadora de ping-pong més famosa dels Estats Units. "De totes maneres, no sóc una persona gaire competitiva i la veritat és que tampoc sóc gaire bona", reconeixia la mateixa Sarandon. Tot i les seves limitades habilitats, ja és habitual que les entrevistes amb l'actriu acabin amb una partida, tal i com va passar al conegut show de James Corden.El ping-pong pot ser una afició per Sarandon, però els seus locals són un negoci ben plantejat. Més que un bar, els locals Spin són un club social en el que els clients es reuneixen entorn taules cuidades, amb tot tipus de dissenys, espais artístics, propostes culinàries de primer nivell i esdeveniments constants en el calendari.

Pels locals Spin hi han passat tot tipus de cantants, actors, models, banquers i artistes com Justin Bieber, Jay Lenno o Jimmy Fallon. Actualment s'ha consolidat com una franquícia amb clubs a Nova York, Chicago, San Francisco, Los Angeles i Toronto.

El projecte de Sarandon presumeix d'haver creat una cultura i una iconografia pròpia del ping-pong i d'haver redefinit el joc fins a convertir-lo en una via de connexió entre tot tipus de gent que no tenen cap més propòsit que passar-s'ho bé.

Avui et destaquem
Comentaris