Teresa Baró rep el Premi Dones d'Empresa 2017

Les comarques del Penedès Garraf celebren una nova edició dels reconeixements professionals de les dones

Celebració de la desena Trobada Dones d'Empresa
Celebració de la desena Trobada Dones d'Empresa
L'experta en comunicació i llenguatge no verbal, Teresa Baró, ha estat enguany la guardonada amb el premi a la trajectòria que cada any lliura Dones d'Empresa en la seva celebració anual.

Per mèrits més que evidents, Teresa Baró líder reconeguda en comunicació i llenguatge no verbal, s'ha convertit en la sisena guardonada amb aquest premi especial que té com a objectiu reconèixer la trajectòria rellevant d'una dona.

La desena Trobada de Dones d'Empresa, que enguany s'ha celebrat a Sant Martí Sarroca, ha comptat amb les ponències a càrrec de Carmen Mur, sòcia i fundadora de Mur&Martí i també d'Impulsió de Negocis, i Candela Calle, directora gerent de l'Institut Català de la Salut i de l'Institut Català l'Oncologia.

El col·lectiu de l'Adepg va convocar per primera vegada aquesta distinció l'any 2012 reconeixent la feina a la Sra. Masó, de Càrniques Masó, després va ser Pilar Ballesteros, del Restaurant La Cucanya, Montse Vila, de l'Eix Diari, Mercè Forasté, de Mercè Pastissers i en l'edició anterior, Ramona Torner, de Deixalles i Transports A. Plazas.

Dones d'Empresa és un col·lectiu vinculat a l'Adepg que compta amb prop de 650 empresàries i directives vinculades. És el moviment associatiu femení "més rellevant del Penedès i el Garraf", segons indica la patronal en un comunicat.
Avui et destaquem
Comentaris