El Bollycao torna a Santa Perpètua de Mogoda
Panrico recuperarà la producció del popular producte a la planta de la localitat vallesana
La recuperació del torn de producció del Bollycao se sumaria als dos torns actuals de Donuts, matí i tarda, i al torn de tarda de producció de pa sense crosta. En total, actualment hi ha una cinquantena de treballadors en la zona de producció de la fàbrica de Santa Perpètua. Panrico està treballant ja en la incorporació de la producció d'aquest producte i espera poder iniciar-la en un període breu de temps.
Si les vendes continuen al ritme actual, la companyia no descarta continuar endavant amb mesures com la reincorporació del Bollycao.
Tot i això, l'empresa està a l'espera de conèixer la decisió final sobre l'ERO aplicat per l'empresa el 2013 i que afectava 133 treballadors de Santa Perpètua. Les fonts consultades alerten del daltabaix que pot suposar la suspensió d'aquest ERO per als plans de reestructuració de la companyia, que defensen que està treballant per tirar endavant la mateixa.