Makro estrena un nou centre a la Zona Franca

L'empresa de distribució a l'engròs per l'hostaleria inverteix 10,5 milions d'euros en l'establiment

Imatge de la nova botiga de Makro a Barcelona Imatge de la nova botiga de Makro a Barcelona

Makro, empresa dedicada a la distribució a l'engròs per al sector de l'hostaleria, ha obert aquest dimecres les seves noves instal·lacions en la Zona Franca de Barcelona, un complex de 9.000 metres quadrats que ha suposat la inversió de 10,5 milions d'euros.

En un comunicat, Makro ha informat que les instal·lacions ofereixen una millora substancial en l'experiència de compra i inclouen diferents serveis d'entrega adaptats a les necessitats dels seus clients, gràcies a un centre d'assessorament professional, a l'ús d'etiquetes electròniques i a un sistema de reconeixement de clients per conèixer les seves necessitats des que entren al centre.

El nou Makro Zona Franca, que s'ha construït al llarg d'onze mesos, compta amb 9.000 metres quadrats de superfície construïda, 6.000 metres quadrats de sala de venda i 17.000 referències de productes d'alimentació, begudes, electrodomèstics i tèxtils per a l'hostaleria.

Durant la inauguració del centre, el director general de Makro Espanya, Peter Gries, ha assenyalat que "l'aposta per Barcelona reforça el compromís de l'empresa amb els proveïdors, l'hostaleria i la restauració de Catalunya, posant a la seva disposició un centre innovador que permetrà aconseguir la meta de ser el millor soci de l'hostaleria independent".

Per la seva banda, el director de l'àrea metropolitana de Makro a Barcelona, Antonio García, ha manifestat que "el centre permetrà un salt qualitatiu important i afrontar amb totes les garanties les exigències actuals dels clients".

Makro, filial espanyola del grup alemany Metro, es dedica a la distribució a l'engròs per a professionals del sector de l'hostaleria, la restauració i el catering.

L'empresa disposa de 37 centres a Espanya, repartits en 15 comunitats autònomes, i compta amb més de 900.000 clients i 241.744 metres quadrats de superfície comercial.

Més informació
Els restaurants del futur, més digitals i intel·ligents
Sucralín endolceix la vida dels diabètics
Les millors empreses on treballar
Avui et destaquem
El més llegit