Ruscalleda i el sector de l'alimentació, protagonistes de la Jornada d'Emprenedoria
La setena edició se celebrarà el 15 d'octubre al Teatre-Auditori de Sant Cugat
La conferència central de la jornada anirà a càrrec de la xef del Restaurant Sant Pau, Carme Ruscalleda. Com cada edició, la jornada comptarà amb unes experiències empresarials d'èxit, que enguany aniran a càrrec del president d'Europastry, Jordi Gallés; la directora general de Frit Ravich, Judith Viader; i el director general de Casa Ametller, Josep Ametller.
El tinent d'alcalde d'Economia, Hisenda, Ocupació i Recursos Humans, Carles Brugarolas, considera que aquest esdeveniment "és una eina que ens serveix per atraure, promoure i retenir talent i inversors" tant a Sant Cugat com a la comarca. I és que segons Brugarolas, durant els últims anys "l'emprenedoria en aquest territori ha tingut una embranzida molt important, i això ha estat possible gràcies a la col·laboració entre administracions i institucions, que ha entès que totes juntes tenen més força si compartim els objectius que volem assolir". De fet, segons dades de la Cambra de Terrassa, el 60% dels participants en les edicions anteriors són del Vallès Occidental i el 40% restant, vénen d'altres indrets.
El director gerent de la Cambra de Terrassa, Josep Prats, ha explicat que a més de la sessió de networking, la Jornada d'Emprenedoria clourà amb la presentació de casos internacionals de bones pràctiques de gestió de petits establiments del sector de l'hostaleria i la restauració de diversos països europeus que participen en el projecte RESPONS, centrat en el desenvolupament i millora d'habilitats directives en el sector de l'hostaleria i la restauració.
Per la seva banda, el director general d'EsadeCreàpolis, Edgar Jordà, ha assegurat que la Jornada d'Emprenedoria és un acte consolidat a la comarca i un ecosistema que afavoreix la innovació.
Les inscripcions, que són gratuïtes, ja estan obertes i estan limitades a l'aforament del Teatre-Auditori, de l'entorn de les 800 places.