1r Congrés sobre Economia i Justícia

Dijous, 15 de Març, al Divendres, 16 de Març,

Preu: A consultar A consultar

Aquest dijous 15 de març se celebra el 1r Congrés sobre Economia i Justícia, fins al divendres 16 de març al World Trade Center de Barcelona. L'esdeveniment, que està organitzat pel Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya, el Col·legi de Procuradors de Barcelona i el Consejo General de Procuradores de España, abordarà la ineficiència i la lentitud dels sistema d’execució de sentències judicials en l’àmbit civil espanyol contemplant les repercussions econòmiques i les possibles solucions.

Cal tenir en compte que, segons un estudi recent de la Cambra de Comerç i de la Universitat de Barcelona, només es recupera el 21,8% de l’import econòmic de les sentències executades a Catalunya i el termini mitjà del procés per recuperar els imports és d’1 any i 9 mesos.

Més informació 

Data: Dijous, 15 de Març, al Divendres, 16 de Març,

Localitat: Barcelona

Lloc: World Trade Center Barcelona

Adreça:

Preu: A consultar

Organitza: Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya


Afegeix-ho al calendari

Aquest 15 de març comença el 1r Congrés sobre Economia i Justícia, que se celebrarà fins al divendres 16 de març al World Trade Center de Barcelona. L'esdeveniment, que està organitzat pel Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya, el Col·legi de Procuradors de Barcelona i el Consejo General de Procuradores de España, abordarà la ineficiència i la lentitud dels sistema d’execució de sentències judicials en l’àmbit civil espanyol contemplant les repercussions econòmiques i les possibles solucions. Cal tenir en compte que, segons un estudi recent de la Cambra de Comerç i de la Universitat de Barcelona, només es recupera el 21,8% de l’import econòmic de les sentències executades a Catalunya i el termini mitjà del procés per recuperar els imports és d’1 any i 9 mesos.

Més informació