Adrià Alsina

Adrià Alsina
Periodista i consultor

Va néixer a Barcelona el 1982, de pare català i mare portuguesa. Ja als 14 anys es va presentar a una ràdio lliure de Barcelona dient que faria qualsevol cosa que necessitessin. Ha treballat per tot tipus de mitjans com Ràdio Sant CugatVilaweb, Dossier EconòmicTV3 o Bloomberg TV, on va presentar les notícies del canal en espanyol.

Mentrestant, es va llicenciar en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona, en Periodisme per la Pompeu Fabra. Més tard, va fer un màster en Comerç Internacional a Madrid i un altre de Comunicació Global a Hong Kong.

Des de llavors, ha treballat com a consultor de comunicació internacional per organitzacions com el Banc Mundial, l'OCDE o el Banc Interamericà de Desenvolupament. Això li ha permès viure en ciutats com Sao Paulo (Brasil), París, Hong Kong i Washington.

També li agrada molt la docència, és profesor associat a la Universitat de Vic i ha donat classes a la Universitat de la Sorbona, a la Universitat Xinesa de Hong Kong i a l'IDEC de la UPF.

Actualment és el cap de premsa de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).