Montse Purtí

montse purti
Advocada i mediadora, experta en negociació

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Doctoranda en Dret Civil, Diplomada en Estudis Avançats, suficiència investigadora pel Departament de Dret Civil de la Universitat de Barcelona i Curs de Postgrau d’Advocats d’Empresa per la Universitat Abad Oliva. Addicionalment, Agent de la Propietat Inmobiliaria (A.P.I) pel Ministeri de Foment.

Té una amplia formació i experiència com a advocada de més de 25 anys i com a mediadora de gairebé 15 anys. Amb coneixements avançats en l’assessorament en Dret de Família i de l’empresa familiar. 

És advocada membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), inscrita com a mediadora al Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, al Registre Oficial de Mediadors de la Cambra de Comerç de Barcelona, al Consell General de Cambres de Catalunya, al CEMICAB i el CEMICAVIC. Pertany a la Comissió de Mediació del ICAB.

Coordinadora del Punt Neutre de Promoció de la Mediació a Catalunya i col·labora amb CMI Interser en la realització de cursos de negociació basats en el mètode de la Universitat de Harvard. Ha publicat diversos articles en revistes i altres mitjans d’especialització jurídica i de sistemes alternatius de resolució de conflictes. Per veure més sobre ella consulta la web: www.mediació.es.