I Congrés Eurecat: 'El futur de la nostra indústria'

Dimecres, 22 de Novembre de 09:15 a 13:30

Sota el lema El futur de la nostra indústria, la primera edició del Congrés Eurecat tindrà lloc el pròxim 22 de novembre a Barcelona al Recinte Modernista de Sant Pau. L’esdeveniment girarà entorn de la relocalització de la indústria com a factor de riquesa del país, la innovació per reduir els riscos derivats del canvi climàtic i els desafiaments, oportunitats i prospectiva en l’aplicació empresarial de la intel·ligència artificial.  

Programa 

9.15 h - Benvinguda a càrrec de Daniel Altimiras, president d'Eurecat 

9.20 h - Ponència: La relocalització de la indústria com a factor de riquesa del país 

S'identificaran els reptes de present i futur per a les empreses, les propostes als agents econòmics per donar-hi respostes i com la innovació tecnològica constitueix una palanca clau per a aquesta adaptació. 

10.25 h - Pausa cafè 

11.10 h - Innovació per reduir els riscos derivats del canvi climàtic 

Quins són els principals riscos associats al canvi climàtic i quines han de ser les prioritats de l’empresa per donar-hi resposta, mitigar l’impacte i aprofitar les oportunitats generades. 

12.15 h - IA en acció: desafiaments, oportunitats i prospectiva en l’aplicació empresarial 

Debat centrat en com aprofitar les eines basades en intel·ligència artificial com a instrument per les polítiques de l’empresa, quin és el seu impacte, els riscos i les oportunitats per a les empreses i per a les persones, des de la perspectiva tecnològica i humanista. 

13.15 h - Conclusions i casos de bones pràctiques 

13.30 h - Dinar networking 

  

Dades

Data: Dimecres, 22 de Novembre de 09:15 a 13:30

Preu: A consultar

Organitza: Eurecat

Afegeix-ho al calendari