Decelera Menorca busca startups per a la nova edició

La desacceleradora d’empreses, anteriorment anomenada Menorca Millennials, obre convocatòria per seleccionar 25 participants amb projectes ‘tecno-sostenibles’

Decelera Menorca prepara nova edició | Cedida Decelera Menorca prepara nova edició | Cedida

Decelera Menorca, anteriorment anomenada Menorca Millennials, prepara ja nova edició. El programa de desacceleració de startups reunirà entre el 24 de maig i el 4 de juny a Menorca les empreses emergents seleccionades que busquin impulsar el seu creixement. És per això que ja ha obert el procés de selecció per trobar els 25 emprenedors amb projectes tecno-sostenibles que vulguin participar.

Els emprenedors poden aplicar a través de la pàgina web de Decelera Menorca des d’aquest dijous i fins al 29 de gener enviant una ressenya del seu projecte. Les startups que participin hauran de tenir base tecnològica i estar alineades amb almenys un dels 17 objectius de sostenibilitat de l’ONU. Els seleccionats passaran a una segona fase durant el mes de febrer i, finalment, un comitè de selecció de Decelera escollirà a les startups heroes del 2019, segons informen en un comunicat.

Més info: Menorca Millennials vol impulsar projectes locals i sostenibles

El programa, de 18 setmanes de duració, començarà amb dues setmanes a Menorca, durant les quals les startups estaran en contacte amb inversors, membres de la Comunitat Decelera i reconeguts mentors de l’ecosistema com Martin Varsavsky (CEO de Prelude i Overture), Philippe Gelis (Kantox) i Manell Adell (ex CEO de Desigual), entre altres.

“Aquests dies de desacceleració són crucials perquè els emprenedors donin espai a la seva creativitat tapada per una rutina frenètica, prenguin impuls per fer créixer el seu projecte i assoleixin els contactes i, pot ser, el finançament que els condueixin a forjar un unicorn”, apunta el cofundador i CEO de Decelera Menorca, Marcos Martín.  

Pel programa de Decelera Menorca han passat startups com PLD Space, que ha obtingut 17 milions d’euros el passat mes de juny, BeOn Energy, escollida com la millor startup en la categoria d’energia i sostenibilitat en el South Summit 2018, la plataforma mòbil per a minoristes Mercaux, que el novembre passat va tancar una ronda de 4,5 milions de dòlars, o la solució de blockchain de Velvet.

Més informació
Menorca Millennials viatjarà a Amèrica
Els líders també fan pauses
Menorca Millennials anuncia les startups de la tercera edició
Avui et destaquem
El més llegit