Freshly Cosmetics llança una marca de maquillatge sense tòxics

L'empresa de cosmètica natural crea Identy Beauty, la línia lliure de parabens, colors sintètics, silicones, fragàncies i olis minerals

La marca Identy Beauty és la nova línia de Freshly Cosmetics | Cedida
La marca Identy Beauty és la nova línia de Freshly Cosmetics | Cedida

L'empresa de cosmètica natural Freshly Cosmetics ha llançat Identy Beauty, una nova marca de maquillatge 100% lliure de tòxics que es comercialitzarà tant a Espanya com a la resta d'Europa. La nova línea afirma ser cruelty-free, vegana, natural i totalment lliure de tòxics.

Més info: Freshly Cosmetics, un luxe necessari

L'empresa ha informat en un comunicat que la seva nova marca, lliure de parabens, colors sintètics, silicones, fragàncies i olis minerals, es presenta com "una alternativa a les marques convencionals" i s'enfoca a la "generació mil·lennista".

“Amb la creació d'aquesta marca aportem un concepte innovador i pioner al mercat espanyol, on la innovació i els ingredients naturals formen el millor tàndem. Hem aconseguit reunir diversos aspectes clau per al seu èxit: producte saludable per a la pell a un preu assequible” comenta Mireia Trepat, co-fundadora de la companyia.

Més info: Freshly Cosmetics duplicar la facturació fins als 3 milions d'euros el 2018

Fundada el 2016 a Reus, Freshly Cosmetics ja ha comercialitzat més de 250.000 productes i en l'exercici del 2017 va assolir un creixement del 400% respecte 2016. Per a aquest any, la startup preveu una facturació de 3,5 milions d'euros.

Avui et destaquem
Comentaris