Healthy Poke busca als ‘foodies’ valencians

La cadena de restaurants inaugural a la capital valenciana el primer local dins de la seua política d’expansió que també els portarà a Barcelona

Healthy Poke fa el salt a València | Cedida Healthy Poke fa el salt a València | Cedida

Healthy Poke, cadena de restauració inspirada en menjar hawaià, amb el poke com a plat principal, ha inaugurat el seu primer local a València, a l’Eixample. És aquesta la seua cinquena obertura a escala nacional, després d’obrir altres quatre establiments a Madrid. Segons explica l’empresa, aquest és el restaurant més gran del grup, “amb una localització prime i un disseny únic”. Aquesta obertura forma part de la seua expansió i suposa “un desafiament”, expliquen, per a la cadena madrilenya en tractar-se del seu primer establiment fora de la capital de l’Estat.

El projecte de Healthy Poke, fundat pels germans Iceta i Juan Uribe fa un any i mig, va arrancar amb un local situat al costat de l'emblemàtica Plaza Mayor de Madrid. Des de llavors no ha parat de créixer, en tan sols uns mesos, la cadena ha obert 3 centres més a Madrid i desembarca ara a València com a part de la seua expansió nacional. Aquest ràpid creixement es veu abrigallat per la bona acceptació del mercat espanyol i el suport rebut per l'acceleradora de startups pertanyent a Marina d'Empreses i impulsada per Juan Roig, Lanzadera.

Els fundadors de Healthy Poke | Cedida
Els fundadors de Healthy Poke | Cedida 


La cadena preveu realitzar almenys 14 obertures més en els pròxims mesos, consolidant les seues operacions a Madrid i València, i expandint-se també a Barcelona pròximament.

Conceptes gastronòmics nous

“El nostre objectiu és canviar el concepte de fast food a healthy food, entenem que el menjar ràpid ja no té per què ser menjar no saludable. Els poke són bowls que es preparen amb els ingredients més sans, nutritius i frescos, i a més són molt ràpids d'elaborar.”, indica el CEO de la companyia, Juan Uribe.

El client pot crear el seu bowl de poke al seu gust. Amb bases com a arròs de sushi, quinoa o encisams mixtos; proteïnes com a salmó i tonyina fresca, pollastre o tofu i una varietat de toppings a triar entre mango, pinya, ceba, dacsa, carlota, llavors de sèsam o algues wakame, entre altres. 

Més informació
Lanzadera estrena curs impulsant 40 noves startups
Un terç de les noves startups de Lanzadera són catalanes
Avui et destaquem
El més llegit