Housfy s'estrena a Portugal

Després de tancar una ronda de finançament de 6 milions d'euros, la 'proptech' obre el seu tercer país, després d'Espanya i Itàlia

Housfy ja opera en tres països | Cedida
Housfy ja opera en tres països | Cedida

Housfy ha iniciat operacions a Portugal en el marc de l'expansió de la companyia al sud d'Europa, segons han informat en un comunicat. La proptech operarà a les àrees metropolitanes de Lisboa i Porto, on es venen més de 100.000 habitatges cada any. Després d'iniciar operacions a Itàlia el febrer passat, Portugal es converteix en el tercer país de la companyia en operacions.

Més info: Housfy capta 6 milions d'euros més per a la seva internacionalització

El CEO i fundador de Housfy, Albert Bosch, ha volgut remarcar la il·lusió generada per l'inici de l'activitat de la companyia al país lusità: "El mercat immobiliari a Lisboa i Porto està molt actiu, el consumidor portuguès s'assembla a l'espanyol... Aquests i més factors ens animen creure que la recepció del nostre model de negoci serà igual o fins i tot millor que a Espanya. En el primer any, l'objectiu és arribar als 300 immobles en cartera i a les 100 transaccions tancades", sosté.

Sobre les comissions, el sistema d'honoraris a Espanya i Portugal tenen moltes semblances: A Lisboa i Porto la comissió per venda oscil·la entre el 3% i el 6%. "El propietari s'estalviarà fins a 20.000 euros usant la nostra plataforma, una quantitat molt semblada a l'estalvi que generem a Espanya", afirma Bosch.

El nom de la marca utilitzat per la companyia a Portugal variarà lleugerament respecte al de la matriu. Igual que a Itàlia, per raons publicitàries, la companyia farà servir el nom Housefy i no Housfy. Un petit canvi a causa de raons publicitàries que no afectarà al posicionament de la marca a Espanya i que "ens ajudarà a internacionalitzar la companyia sota la paraula House", ha assegurat Bosch.

Més Informació
Housfy es trasllada al 22@ per doblar el nombre d'empleats
Housfy amplia funcions i també farà reformes
Housfy ja opera a Itàlia
Avui et destaquem
Comentaris