Kymatio capta 725.000 euros del Banc Sabadell i JME Ventures

La startup incrementa un 40% la seva primera ronda d'inversió per potenciar, així, la comercialització del seu producte de ciberseguretat

La startup de ciberseguretat Kymatio tanca una ronda de finançament de 725.000 euros | Cedida La startup de ciberseguretat Kymatio tanca una ronda de finançament de 725.000 euros | Cedida

Kymatio, la plataforma SaaS que permet la gestió del ciberrisc dels empleats, ha incrementat un 40% la seva primera ronda d'inversió per encabir-hi dos nous socis, BStartup de Banc Sabadell i el fons JME Ventures, que se sumen així a la ronda liderada per The Crowd Angel, una inversió que ja comptava amb grans suports com Wayra, el hub d'innovació oberta de Telefónica, i destacats bussines angels com Enrico Raggini.

Segons informen en un comunicat, la startup aborda la ciberseguretat des d'una de les parts més significatives del risc: l'associat a les persones. El 60% d'incidents de seguretat involucren el personal intern. Les organitzacions fan front a pèrdues milionàries en incidents interns amb un cost mitjà de 8 milions d'euros en grans corporacions i de 40.000 euros en el cas de les pimes.

De fet, tal com afirma Fernando Mateus, CEO de Kymatio, "el 70% de les organitzacions ha patit un incident intern, Kymatio determina el ciberrisc a què s'enfronten i avalua el nivell de conscienciació de cada empleat en les principals àrees de ciberseguretat per executar automàticament mesures d'enfortiment personalitzades, potenciant el paper de primera i última línia de defensa que tenen els empleats”.

Amb aquesta ronda, Kymatio pretén potenciar la comercialització i fer un desplegament efectiu del producte, capaç d'identificar, analitzar, avaluar i proporcionar tot allò necessari per tractar els riscos de seguretat de la informació dels empleats.

Fins avui, Kymatio ha comptat amb el suport i la validació d'institucions de ciberseguretat, com INCIBE, i de neurociència, com la Universitat Autònoma de Madrid. Van ser els guanyadors de la primera convocatòria de ciberseguretat de ElevenPaths, i el Ministeri de Ciència i Innovació els va concedir la subvenció NEOTEC de CDTI per a empreses de base tecnológica, de 160.000 euros.

Més informació
Banc Sabadell acorda el pla de desescalada amb els sindicats
BStartup Health obre les portes de la seva tercera edició
Avui et destaquem
El més llegit