Medtep entra a la millor acceleradora mundial de salut

L'start-up catalana ha dissenyat una plataforma de 'software' per a metges que usen 1.500 clíniques privades de 70 països

La companyia catalana Medtep ha estat seleccionada per seguir un programa de creixement de tres anys en l'acceleradora StartUp Health de Nova York, considerada la millor del món en el camp de la salut.

Tal com ha informat aquest diumenge el departament d'Empresa, Medtep ha desenvolupat una plataforma que permet als pacients fer el seguiment mèdic i el tractament d'una manera més completa i personalitzada.

El conseller delegat de la companyia, Jacob Suñol, ha explicat que formar part d'aquesta acceleradora permetrà a Medtep "participar" en esdeveniments als Estats Units amb els màxims representants d'empreses farmacèutiques, hospitals i institucions.

Medtep utilitza dues plataformes, Clinics i uPatient. La primera permet al pacient interactuar amb el metge; la segona és un historial clínic electrònic dissenyat per metges (tenen un departament mèdic) i per a metges. Això facilita als pacients controlar els medicaments que s'han de prendre, la dieta que han de seguir o l'exercici d'acord amb les indicacions del metge.

Tal com han explicat recentment a VIAempresa, els seus principals clientssón especialistes de clíniques privades: treballen amb més de 1.500 centres d'un total de 70 països.


 

Avui et destaquem
El més llegit